Mike Tyson de România A FOST ARESTAT. A băgat TREI OAMENI în SPITAL cu jocul „LOVEŞTE ŞI FUGI”

Alexandru Macingo, boxerul care la începutul lunii aprilie a agresat trei tineri, provocându-le leziuni grave, a fost arestat pentru 30 de zile. Macingo practica "Knockout game", în traducere liberă loveşte şi fugi, un joc care presupunea lovirea violentă şi rapidă a victimelor.  

28 mai 2014, 06:01
Mike Tyson de România A FOST ARESTAT. A băgat TREI OAMENI în SPITAL cu jocul „LOVEŞTE ŞI FUGI”

Alexandru Macingo a ajuns după gratii după ce Judecătoria Cluj-Napoca a admis solicitarea procurorilor de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu cea de arest preventiv. Aceasta după ce tânărul de 16 ani a încălcat condiţiile pentru cercetarea penală în libertate; mai exact, el a luat legătura cu Mircea Rostaş, cercetat şi el în acest caz, fapt care contravenea condiţiilor impuse de instanţă în luna aprilie.

Alexandru Macingo este cercetat după ce la începutul lunii aprilie a acestui an a lovit trei tineri, care au suferit leziuni grave ce au necesitat între 20 şi 50 de zile de îngijiri medicale.

Alexandru Macingo a fost prins de către poliţiştii de la Secţia 2 din Cluj Napoca în timp ce se afla în compania lui Mircea Rostaş. Cei doi au fost acuzaţi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj Napoca, de loviri şi alte violenţe, după ce în cursul lunii aprilie, în timp ce practicau „Knockout game”, a aplicat mai multe lovituri violente unor trecători care au fost KO.

Poliţiştii susţin că cele trei victime ale boxerului Macingo, comparat de specialişti cu Mike Tyson, au suferit leziuni care au necesitat peste 40 de zile de îngrijiri medico legale. Prima victimă, Adrian B. a fost lovită de Macingo în faţă şi a ajuns direct la Clinica de Boli Maxilo Faciale unde a fost operat pentru dublă fractură de mandibulă. A doua victimă, Paul A. a ajuns la Clinica de Ortopedie cu disjuncţie de umăr. A treia victimă fost trimisă cu un singur pumn la pământ şi a suferit o fractură la mână, fiind operată de urgenţă la Clinica de Ortopedie, unde medicii i-au montat o placă de metal.

Pe de altă parte, Federaţia Română de Box l-a exclus definitiv din viaţa sportivă pe Alexandru Macingo. La 16 ani, Macingo a câştigat de două ori campionatele naţionale de box pentru juniori, la categoria lui de vârstă.