Alexandru Maxim, prima reacţie după ce a ratat lotul pentru EURO 2016

Alexandru Maxim nu a fost convocat de Anghel Iordănescu în lotul pentru Euro 2016.

01 iun. 2016, 15:30
Alexandru Maxim, prima reacţie după ce a ratat lotul pentru EURO 2016

Alexandru Maxim, care a retrogradat cu VfB Stuttgart, a oferit prima reacție în acest caz pe contul său de Facebook.

„Nu aș fi scris aceste rânduri însă am fost plăcut surprins de sutele de mesaje pozitive primite în tot acest scurt timp. Vreau doar să precizez că am fost foarte mândru și privilegiat în același timp că am putut ajuta echipa națională să se califice la Campionatul European! În aceeași ordine de idei aș vrea să spun că sunt foarte mândru de tot ce am realizat în ultimii ani, lucruri pe care le-am realizat muncind și făcând foarte multe sacrificii!

Ce numere vor purta tricolorii la EURO 2016. Cui i-a dat Iordănescu tricoul cu numărul 10

Însă, consider că în viață, sunt alte lucruri mai importante decât fotbalul. Unul dintre ele, de care sunt cel mai mândru, e modul în care am fost educat și crescut de familia mea. Nu voi înceta niciodată să am coloana vertebrală indiferent de persoanele cu care voi vorbi și situațiile în care mă voi afla! Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase.

Anghel Iordănescu a anunţat LOTUL OFICIAL de 23 de jucători al ROMÂNIEI pentru EURO 2016

Închei prin a le ura multă baftă colegilor mei la Campionatul European, iar acelor persoane care sunt satisfăcute de faptul ca eu nu voi fi acolo le doresc multă sănătate si sper, cu toată sinceritatea, să aibă parte măcar o dată în viață de satisfacțiile pe care le am eu, făcând ceea ce iubesc!”, a scris Alexandru Maxim.