Alexandru Muraru, interimar în locul lui Costel Alexe la şefia la PNL Iași

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat, luni, într-o conferință de presă, că Biroul Executiv al partidului a decis ca funcția de președinte al organizației Iași să fie preluată, interimar, de către deputatul Andrei Muraru. 

17 mai 2021, 12:53
Alexandru Muraru, interimar în locul lui Costel Alexe la şefia la PNL Iași

Alexandru Muraru, interimar în locul lui Costel Alexe la şefia la PNL Iași. Acesta este prim-vicepreședinte al PNL Iași și va conduce filiala după suspendarea din funcții a lui Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, anunţă Digi24. Costel Alexe este anchetat de DNA în mai multe dosare și a fost implicat în o serie de scandaluri publice legate de numiri în funcții la Apele Române.

Alexandru Muraru, interimar în locul lui Costel Alexe la şefia la PNL Iași

Costel Alexe și Mihai Chirica s-au susppendat doar din funcțiile politice din PNL, nu și din cele administrative, de președinte al CJ Iași, și, respectiv, primar al municipiului Iași.  Ludovic Orban a explicat că aceste funcții sunt alese și că există prezumția de nevinovăție. „Până la urmă decizia de a considera pe cineva vinovat o ia instanța până la finalul procesului. Până atunci există, într-adevăr, semne de întrebare. Acesta este motivul pentru care cei doi colegi vor fi suspendați din toate funcțiile din partid până la terminarea procesului”, a afirmat Ludovic Orban.

Președintele CJ Iaşi, Costel Alexe, așteptat cu cătușe de protestatarul Ceauşescu. Scandal la ÎCCJ