Alexandru Piţurcă întoarce femeile pe degete, toate sunt leşinate şi cred că are conturile doldora, dar el este falit FOTO

De când a renunţat la fotbal, tânărul se poate lăuda cu numărul iubitelor şi al petrecerilor ce l-au propulsat pe prima pagină a revistelor mondene.

11 aug. 2016, 09:09
Alexandru Piţurcă întoarce femeile pe degete, toate sunt leşinate şi cred că are conturile doldora, dar el este falit FOTO

În afaceri însă lucrurile nu-i merg chiar atât de bine lui Alex Piţurcă, fiul mult mai celebrului Victor Piţurcă, scrie spynews.ro. Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, juniorul are o companie producătoare de energie electrică cu datorii de peste un milion de dolari. Firma cu numai doi angajaţi a avut şi profit (ultimii doi dintre cei cinci ani de activitate), dar în ritmul actual tânărului i-ar trebui peste 15 ani să-şi achite datoriile.

Citeşte şi Fiul lui Victor Piţurcă s-a afişat cu ultima cucerire. Noua sa iubită este o cunoscută prezentatoare

Compania, înfiinţată în 2011, are ca domeniu de activitate declarat producţia, transportul şi distribuţia energiei electrice, activitatea principală fiind producţia de energie electrică.

În ultimii ani, Alex Piţurcă a devenit un personaj obişnuit al paginilor mondene graţie numărului mare de iubite ce i-au trecut prin braţe şi a petrecerilor prelungite. Tânărul s-a lăsat de fotbal în urmă cu cinci ani când s-a apucat de poker, o pasiune comună cu tatăl său.

Citeşte şi Victor Piţurcă, SECHESTRAT în Arabia Saudită. A cerut ajutor la AMBASADA ROMÂNIEI

Piţi jr. a bifat 109 meciuri în Liga I – Steaua, U Craiova, FC Braşov, Pandurii – unde a marcat 15 goluri.