Alexandru Rafila, mesaj de susținere pentru victimele consumului de droguri: „Nu sunteți singuri”

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a transmis un mesaj de susținere celor care au căzut victime consumului de droguri. "Nu sunteți singuri", le-a transmis medicul.

06 nov. 2023, 00:05
Alexandru Rafila, mesaj de susținere pentru victimele consumului de droguri: „Nu sunteți singuri”

Alexandru Rafila a precizat că lucrează alături de echipa sa din Ministerul Sănătății pentru a oferi tratament și consiliere victimelor dependenței de droguri.

Citește și Părinții, nemulțumiți de chestionarul privind consumul de droguri: ”Este o aberaţie”

„CRED în VOI! SUNTEM ÎMPREUNĂ CA SĂ POȚI face față ADICȚIEI. S-au făcut PUȚINE lucruri în ultimii ani pentru COPII, ADOLESCENȚI și PĂRINȚII acestora ca să găsescă SPRIJIN, tratament și consiliere, în caz de intoxicație și adicție!

Cei care consumă droguri sunt persoane care au nevoie de GRIJĂ, de asistență medicală, de DISCREȚIE și de evitarea stigmatizării.

Lucrez RESPONSABIL împreună cu echipa mea pentru ca în toată țara să existe curând centre specializate pentru tratament și consiliere, SPRIJIN pentru pacienți și pentru familiile lor.

SUNT ALĂTURI de victimele consumului de droguri! NU SUNTEȚI SINGURI!”, a scris Alexandru Rafila pe pagina sa de Facebook.

Citește și Alina Gorghiu, măsuri privind traficul și consumul de droguri: „Trebuie să suplimentăm resursele DIICOT și în centre universitare, în zonele cu un turism peste medie și în zonele unde au loc festivaluri”

 

Acest articol este susținut de Partidul Social Democrat