Alexandru Rogobete: „Astazi s-a încheiat un ciclu! Ani pierduți de orgolii, principii teoretice, discursuri, tot felul de „experți” și incompetenți”

Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății, a anunțat că s-a încheiat ultima licitație pentru construirea celui de-al treilea centru de arși grav.

09 nov. 2023, 20:31
Alexandru Rogobete: „Astazi s-a încheiat un ciclu! Ani pierduți de orgolii, principii teoretice, discursuri, tot felul de „experți” și incompetenți”

„Astazi am evut o emotie speciala! Astazi s-a incheiat un ciclu! Ani pierduti de orgolii, principii teoretice, discursuri, tot felul de „experti” si incompetenti, programe si strategii doar pe hartie!

Astazi s-a incheiat ultima licitatie pentru construirea celui de-al treilea centru de arsi grav! Timisoara deja se vede! Bucuresti a inceput si se vede! La Targu Mures s-a desemnat cel care va construi! Dumnezeu sa ne ierte pentru acei ani!”, a scris Alexandru Rogobete pe pagina sa de Facebook.

Citește și Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Alexandru Rogobete, participă voluntar la Caravana medicală ,,Împreună pentru viață”, în Delta Dunării

Cum avansează lucrările la spitalele dezvoltate prin PNRR. Alexandru Rogobete: „Când faptele vorbesc, opiniile sunt egale cu zero”

Alexandru Rogobete a prezentat, zilele trecute, cum evoluează lucrările la Primul Centru de Mari Arși de la Spitalul Județean Timișoara. „Primul Centru de Arși se construiește. Investim în fapte! Ajunge cu banii aruncați pe opinii, workshop-uri, comitete și programe. Sănătate pentru oameni!”, a scris secretarul de stat pe Facebook.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății spunea, în urmă cu o lună, că România va avea, în cel mult doi ani, alte 26 de paturi de Terapie Intensivă pentru pacienții gravi și 26 de paturi de Terapie Intensivă Intermediară destinată recuperării acestora.

Ce va cuprinde noul centru: 12 paturi pentru pacienții critici cu arsuri severe; 6 paturi pentru terapie intensivă intermediară destinată pacienților cu arsuri; unitate de primire a urgențelor; terapie intensivă și bloc operator.

Citește și 6 miliarde de euro de la UE pentru ca pacienţii cu cancer, AVC, marii arşi să aibă acces mai uşor la servicii medicale. Alexandru Rogobete, secretar de stat: „Am înaintat Comisiei radiografia sistemului medical pentru principalele segmente”