Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, despre Rafila şi Săndesc: „Cât de mult contează puterea exemplului. Fără exemplu, fără consecvență, fără echipă, lucrurile nu au sens”

Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii și coordonatorul implementării PNRR în sănătate, i-a elogiat pe profesorii Alexandru Rafila şi Dorel Săndesc, care i-au fost exemple în carieră.

10 feb. 2024, 20:19
Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, despre Rafila şi Săndesc: „Cât de mult contează puterea exemplului. Fără exemplu, fără consecvență, fără echipă, lucrurile nu au sens”

Nu este pentru prima dată când dr Alexandru Rogobete îşi elogiază maeştrii care l-au învăţat nu doar o meserie deosebit de grea, aceea de medic, dar l-au ajutat şi să-şi dezvolte o serie de calităţi care să-l ajute în viaţă, în oricef situaţie. Medicul anestezist Alexandru Rogobete le poartă celor doi o profundă recunoştinţă şi nu oboseşte niciodată să le reamintească acest lucru.

„UNIȚI pentru SÃNÃTATE! Nu lăsăm pe nimeni în urmã!

Ma uit la cei doi profesori ai mei, cu admirație, cu respect și cu profundã recunoștințã … și înțeleg cât de mult conteazã puterea exemplului!

De aici cred eu că pleacă totul. Fără exemplu, fără unitate, fără consecvență și putere de muncă, fără echipă … fãrã OAMENI … lucrurile nu au sens! 

Mulțumesc Prof. dr. Sandesc Dorel & Prof. dr. Alexandru Rafila!”, a scris Alexandru Rogobete pe Facebook.

Cine este Alexandru Rogobete

Alexandru Rogobete lucrează în Ministerul Sănătății din 2020. A fost timp de câteva luni consilier secretar de stat, apoi a devenit consilier al ministrului Sănătății, iar din februarie 2023 este secretar de stat în Ministerul Sănătății și coordonatorul implementării PNRR. Unul dintre aceste proiecte finanţate prin PNRR este chiar Institutul Oncologic din Timiș.

Citeste si Secretar de Stat Alexandru Rogobete promite ”renașterea sistemului medical din România”: ”Suntem determinați să construim, să reabilităm și să dotăm spitalele noastre, să continuăm digitalizarea în sistemul medical”

Are peste 100 de articole științifice publicate și a semnat două cărți, una dintre el când era un licean. În timpul studenției, a inițiat și coordonadat trei super-studii legate de pacienții aflați în ATI, unul din ele fiind cel mai mare la nivel mondial.

Dr. Alexandru Rogobete este cercetător în medicină, specialist în management medical și asistent Profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie Victor Babeș din Timișoara.

Citeste si Echipamente medicale noi pentru toate spitalele din țară! Alexandru Rogobete: ”Direcționăm direct fonduri din bugetul Ministerului Sănătății”