Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, face anunţul momentului. „România, de data asta, construieşte spitale!”

Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății, susţine că România trebuie să uite de promisiuni deşarte, de programe fantomă şi de experţi care doar dau din gură şi să se concetreze cu adevărat pe lucrurile care trebuie făcute pentru oameni.

16 mart. 2024, 11:31
Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, face anunţul momentului. „România, de data asta, construieşte spitale!”
Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, face anunţul momentului. "România, de data asta, construieşte spitale!"

Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, face anunţul momentului. Oficialul a transmis un mesaj vehement pe contul său de Facebook.

„Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Cred că toată lumea s-a săturat de povești, programe doar pe hârtie, tot felul de experți care nu au făcut nimic concret… aceleași fețe care spun mereu… și mereu… cî urmează să facem! Timpul nu mai are rîbdare cu noi! Trăim de ani de zile în conferinte de presă și statistici fără acoperire! Oamenii au primit doar cifre și tabele, măsuri și ceartă! Ajunge!”, a scris Alexandru Rogobete.

Citeşte şi: Alexandru Rogobete, secretar de stat în Ministerul Sănătății: „207 spitale vor fi digitalizate prin PNRR. Investiția totală e de 150 de milioane de euro”

Cred că a sosit momentul să facem… pentru OAMENI, de data asta! Este evident ca ajunge cu programele de screening care nu funcționează, cu digitalizarea doar în interesul unora pentru a obține date, cu tot felul de reglementări care nu sunt aplicabile, cu tot felul de idei care mai mult încurcă… cu tot felul de mecanisme făcute de unii care n-au strâns mâna unui bolnav vreodată! …de tot felul de cursuri și consultanțe care nu duc la nimic! …de atât de multă demagogie si de atât de mulți experți făcuți la talpa bocancului… A sosit momentul să credem că SE POATE! Atunci când faptele vorbesc și se văd … restul sunt doar povești! Zic doar atât: România, de data asta, construiește spitale! …și nu pe hârtie. Se văd! După mulți ani … SE VĂD! Sănătate pentru oameni!”, a mai transmis Alexandru Rogobete.

Citeşte şi: Alexandru Rogobete promite ”renașterea sistemului medical din România”: ”Suntem determinați să construim, să reabilităm și să dotăm spitalele noastre, să continuăm digitalizarea în sistemul medical”