Sorin Oprescu ŞTIA că este URMĂRIT. Un apropiat al primarului rupe tăcerea: Nu cred că a luat ŞPAGĂ

Fostul preşedinte-director general al Televiziunii Române, Alexandru Sassu, a declarat, duminică, la România TV că este bun prieten cu Sorin Oprescu şi că nu crede că acesta a luat mită. Acesta a declarat că DNA este "o armă politică în mâna celor care au nevoie ca România să nu aibă o clasă politică solidă".

08 sept. 2015, 20:19

Fostul preşedinte-director general al Televiziunii Române, Alexandru Sassu, a precizat că nu crede că Sorin Oprescu ar fi luat mită, ţinând cont şi de faptul că edilul Capitalei ştia că DNA este cu ochii pe el.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi, primele declaraţii după ARESTAREA lui Oprescu. De ce nu s-a aplicat procedura FLAGRANTĂ

„Eu sunt prieten cu Sorin Oprescu de foarte mulţi ani şi o să rămânem indiferent de ce se întâmplă. Eu nu cred că a luat şpagă. Acum câteva zile am fost la el şi mi-a spus că ştie că este urmărit şi că sunt cu ochii pe el”, a declarat Alexandru Sassu, la România TV.

Acesta a adăugat că DNA a „executat” în ultimii ani mai mulţi politicieni care se evidenţiau pe scena politică. „În ultimii ani DNA a facut câteva execuţii publice la cei care aveau poziţii mai înalte în politică. Năstase, Crin Antoenscu într-un fel, Tăriceanu stă cu sabia deasupra capului, acum Oprescu. Sunt o grămada de personaje despre care s-au făcut denunţuri câte vreţi, publice, scrise înregistrate şi nu s-a făcut nimic. Deci este clar că DNA este o armă politică în mâna celor care au nevoie ca România să nu aibă o clasă politică solidă şi pe picioare”, a menţinat fostul şef al TVR.

Citeşte şi: Sorin Oprescu, atacat de un deputat: „Cât tupeu de şpăgar”

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de procurorii DNA sâmbătă noapte, iar duminică noapte, cu puţin înainte de miezul nopţii, magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele edilului, care a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. Decizia nu este definitivă şi a fost contestată de Sorin Oprescu la Curtea de Apel Bucureşti.

 


loading...
Partenerii noștri