Alexei Navalnîi, despre Vladimir Putin: Vrea să devină împărat pe viaţă

Publicat: Miercuri, 17 Ianuarie 2018 20:05 // Actualizat: Miercuri, 17 Ianuarie 2018 20:05 // Sursa: romaniatv.net

Alexei Navalnîi, principalul lider al opoziţiei din Rusia, a declarat, miercuri, că va încerca să boicoteze următoarele alegeri prezidenţiale din Rusia, afirmând că acestea au rolul de a-l face pe Vladimir Putin ”împărat pe viaţă”, informează site-ul postului France 24.

Navalnîi, un critic aprig al regimului Putin, a afirmat că va face un apel la boicotarea alegerilor prezeidenţiale. ”Acestea nu sunt alegeri şi rolul meu va fi de a le explica oamenilor că această procedură are rolul doar al realegerii lui Putin. Vom demonstra asta şi voi convinge oamenii că este imposibil să recunoşti aceste alegeri sau acest regim”, a declarat Navalnîi, potrivit Mediafax

”Putin vrea să fie împărat pe viaţă. Anturajul său, oameni care au devenit miliardari şi cei mai bogaţi oameni din lume, vrea acelaşi lucru. Putin se teme de mine şi de oamenii pe care îi reprezint”, a precizat Navalnîi, adăugând că va continua lupta împotriva regimului Putin.

 Liderul opoziţiei din Rusia a mai spus că simpatizanţii lui nu vor vota în cadrul alegerilor prezidenţiale şi că vor monitoriza alegererile pentru a putea preveni eventuale fraude, informază Mediafax.

”Corupţia a făcut ca Rusia, o ţară foarte bogată în petrol, să devină foarte săracă. Ne luptăm pentru ţara noastră şi pentru viitorul nostru”, a continuat Navalnîi.

În Rusia vor avea loc alegeri prezidenţiale la data de 18 martie, iar lui Alexei Navalnîi i s-a interzis dreptul de a se înscrie în cursa electorală.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8641
RON
24 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H