Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca? Tânăra a recunoscut tot: „Trebuie să am grijă la tot ce fac”

Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca? Tânăra a povestit într-un podcast pe Youtube care au fost avantajele şi dezavantajele să fie fiica unei celebrităţi. A fost nevoită să aibă mereu grijă la tot ceea ce face, pentru a nu îi strica imaginea mamei sale.

09 iul. 2021, 09:05
Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca? Tânăra a recunoscut tot: „Trebuie să am grijă la tot ce fac”
Alexia a afirmat că într-o oarecare măsură a și ajutat-o că este fata Andreei Esca

Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca? Chiar dacă nu i-a fost uşor, Alexia a afirmat că într-o oarecare măsură a și ajutat-o că este fata Andreei Esca deoarece numele mamei sale a adus-o unde este astăzi. De asemenea, tânăra a mărturisit că este atentă chiar și la conținutul din online. Nu postează orice fotografie sau videoclip pe Instagram sau alte rețele de socializare.

Citeşte şi: Alexia Eram și Mario Fresh, la un pas de despărțire: „E adevărat. E foarte orgolios”

Alexia Eram a suferit că este fiica Andreei Esca?

Pe de o parte este un lucru bun pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum și nu știu dacă aș fi și ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca, pe de o parte știu că dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant.

E super greu pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, adică cred că orice aș face toate generațiile mă asociază cu fiica Andreei Esca și trebuie să am grijă la tot ce fac pentru că mama are o imagine curată.

Toate pozele pe care le postez, tot conținul meu pe care îl pun pe social media, nu pot să fiu atât de liberă. Trebuie să am grijă la orice postez, la cum vorbesc”, a spus Alexia Eram într-un podcast pe Youtube.

Alexia Eram i-a luat interviu mamei sale

Andreea Esca

şi fiica ei, Alexia Eram, au o relaţie foarte bună. Recent, prezentatoarea TV a fost intervievată de fata ei şi a mărturisit la Digital Divas că a avut mari emoţii.

Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?”, este una dintre întrebările pe care Alexia i le-a pus mamei sale.

Răspunsul Andreei a fost surprinzător: “Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul. (…)

Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”.