Alexia Eram, detalii intime despre relaţia cu Mario Fresh. Andreea Esca a făcut-o să spună tot!

Alexia Eram și mama ei, Andreea Esca, au acordat un interviu inedit pentru revista Unica. Cele două și-au pus reciproc întrebări simple, dar și unele mai incomode.

10 dec. 2019, 16:45
Alexia Eram, detalii intime despre relaţia cu Mario Fresh. Andreea Esca a făcut-o să spună tot!

Alexia Eram își împarte viața între București și Londra, unde este studentă. Andreea Esca a dorit să afle acum și fanii săi cum arată o zi din viața fiicei sale.

INCREDIBIL! Cu cine s-a iubit fata Andreei Esca înainte să ajungă în braţele lui Mario Fresh FOTO

„Foarte diferit, dacă sunt în Londra sau București. În București nu am timp să respir – sală, filmări, trend challenge pentru A List Magazine, emisiuni, shootinguri, întâlniri cu clienți, evenimente, lucrez la proiecte, fac vloguri. În Londra – facultate, sală, research în oraș, lucrez la proiecte pentru școală, dar și pentru mine, fac vloguri, ies cu prietenii. Sincer, mai bine rămâneam copil. Glumesc și nu prea… pentru că maturitatea asta vine și cu foarte multe responsabilități și griji. Nu mai depinzi de părinți, așa cum o făceai când erai copil, trebuie să te descurci singură într-o oarecare măsură. Întreținere, curat, deadline-uri, economii… Întotdeauna am vrut să fiu cât mai mare, dar sincer acum aș rămâne la 18 ani”, a dezvăluit Alexia Eram.

Mario Fresh, dezvăluiri intime despre partidele de sex cu fiica Andreei Esca FOTO ŞI VIDEO

Alexia Eram a rememorat şi ziua în care l-a cunoscut pe iubitul ei, Mario Fresh: îl plăcea mult ca artist, iar Andreea Esca și Antonia au contribuit mult ca ei doi să se cunoască.

„În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa „Ziua mea”. Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit Alexia Eram.