Alexia Eram, mesaj public pentru Mario Fresh după 4 ANI de RELAŢIE. Cum a reacţionat cântăreţul

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a împlinit patru ani de relație cu Mario Fresh, motiv pentru care a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

31 iul. 2020, 06:15
Alexia Eram, mesaj public pentru Mario Fresh după 4 ANI de RELAŢIE. Cum a reacţionat cântăreţul

Alexia Eram a postat două fotografii pe contul său de Instagram, cu ea și iubitul său, făcute la Castelul Cantacuzino.

„Patru ani alături de acest suflet frumos! Îți mulțumesc pentru că mereu m-ai făcut să mă simt iubită și specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Mai urmează mulți, mulți ani! Te iubesc”, a scris Alexia Eram.

Mario Fresh a fost impresionat de această declarație publică de iubire: „Te iubesc, CAPPP”.

Andra şi Mario Fresh, ipostaze tandre în cel mai nou clip! VIDEO

Andreea Esca, vedeta postului de televiziune Pro TV, așocat întreaga țară, după ce s-a aflat că a suferit de coronavirus, împreună cu soțul său, dar și cu fiul lor. Dacă pentru ea și fiul său trecerea prin infecția de coronavirus a fost destul de ușoară, pentru soțul său, Alexandre Eram a fost un adevărat coșmar. Acesta a avut probleme serioase cu plămânii, iar medicii au fost nevoiți să-l intubeze neivaziv. Știrista a recunoscut că dacă soțului său nu i s-ar fi făcut transfuzie cu plasmă de la un alt pacient, nu ar fi avut șanse să mai iasă viu din sputal, în condițiile în care Anlexandre Eram este un bărbaat de 50 de ani, foarte atletic, practicant de sporturi extreme.