Alexia Eram şi Mario Fresh, fotografiaţi în pat. Ce mesaj a transmis cântăreţul: „Mi-am dat seama”

Alexia Eram şi Mario Fresh au fost fotografiaţi în pat. Recent, au făcut mai multe story-uri pe Instagram, în timp ce fiica Andreei Esca se afla acasă la iubitul ei. Cei doi nu locuiesc împreună momentan, ci se întâlnesc ocazional.

31 mai 2021, 21:23
Alexia Eram şi Mario Fresh, fotografiaţi în pat. Ce mesaj a transmis cântăreţul: „Mi-am dat seama”
Alexia Eram şi Mario Fresh, fotografiaţi în pat

Alexia Eram şi Mario Fresh, fotografiaţi în pat. Artistul le-a povestit o întâmplare fanilor, pe reţelele de socializare, într-un mod amuzant. Cei doi formează de mai mulți ani un cuplu și se înțeleg mai bine ca niciodată, însă nu dau semne că ar vrea să îşi oficializeze relaţia în viitorul apropiat.

Alexia Eram şi Mario Fresh, fotografiaţi în pat

Mi-am dat seama că a început să fie foarte strângătoare. Ţine foarte mult la banii pe care îi cheltuie. De exemplu, am fost la cumpărături şi a luat un şampon şi un balsam pentru casă, pentru casa mea, eu aşa am crezut.

A venit cu ele la mine, pentru că în seara aceea a dormit la mine. Şi ce să vezi, astăzi, când m-am dus să mă spăl pe cap la baie, nu mai erau şi am întrebat-o unde sunt şi a zis că le-a luat acasă”, a povestit artistul pe Instagram.

Citeşte şi: Antonia a dezvăluit de ce nu o suportă pe Alexia Eram. Motivul conflictului este ŞOCANT: „Am aflat de curând”

Alexia Eram merge de două ori pe săptămână la medic

Alexia Eram i-a anunțat pe fani că urmează să meargă de două ori pe săptămână la o clinică medicală pentru a-și rezolva câteva probleme.

În vârstă de doar 20 de ani, fiiica Andreei Esca are foarte multă grijă de aspectul ei fizic. Pentru a-și menține silueta subțire, vedeta a apelat la ședințele de drenaj, care o ajută în acest sens.

Alexia Eram are probleme cu reținerea apei în organism și le-a sfătuit și pe fetele și femeile care o urmăresc să apeeze la astfel de tratamente, fiind foarte eficiente.

De data aceasta, vloggerița le-a dezvăluit fanilor că merge de două ori pe săptămână la ședințe de drenaj pentru că are probleme cu reținerea apei în organism și pentru că vrea să-și subțieze picioarele. Vedeta i-a îndemnat pe urmăritori să apeleze la acest tratament dacă se confruntă cu aceeași situație ca ea.

Nu mai venisem demult la drenaj, dar de acum gata, de două ori pe săptămână mă găsiţi aici, să-mi subţiez apa din corp, să-mi subţiez picioarele. Cel mai tare aparat. Dacă aveţi probleme cu reţinerea de apă, acest aparat e genial, e ca un masaj, e ca aparatul de tensiune. Vă puteţi face şi la burtă”, a spus Alexia Eram.