Alianţa 2020 USR PLUS, despre absorbţia de fonduri UE a Guvernului PSD: Dragnea a minţit de-a îngheţat Belina

Publicat: Duminică, 14 Aprilie 2019 10:12 // Actualizat: Duminică, 14 Aprilie 2019 10:12 // Sursa: romaniatv.net

Alianţa 2020 USR PLUS afirmă, ironic, după ce Liviu Dragnea a susţinut că Guvernul PSD a absorbit mai multe fonduri UE decât Guvernul Cioloş, că acesta minte de-a îngheţat Belina şi că, de fapt, coaliţia PSD-ALDE a atras cu 22% mai puţine fonduri europene de coeziune decât Guvernul Cioloş în 12 luni.

"Dragnea a minţit în seara asta de-a îngheţat Belina. Spune că guvernele PSD ALDE au absorbit de 4 ori mai multe fonduri europene decât Guvernul Cioloş. Credem că îi lipsesc noţiuni elementare de matematică. Pentru că în 2016 au intrat în România 7,4 miliarde de euro, în total. În ultimii doi ani, guvernele Dragnea - toate 3 - au reuşit să atragă câte 4,7 miliarde pe an. Oricum ar întoarce cifrele domnul Dragnea cu tot PSD-ul realitatea e alta decât cea pe care o vinde ieftin", afirmă reprezentanţii Alianţei.

Ei susţin că, dacă scădem subvenţiile agricole, "adică fondurile europene negociate de Dacian Cioloş în calitate de comisar european şi primite acum de România pentru care guvernul PSD nu trebuie să facă nici un efort că să le primească", realitatea e că în 28 de luni coaliţia PSD-ALDE a atras cu 22% mai puţine fonduri europene de coeziune decât Guvernul Cioloş în 12 luni.

"Adică doar 3,4 miliarde adunate în 2017, 2018 şi 2019 faţă de 4,4 miliarde în 2016", conchid reprezentanţii Alianţei.

Liderul PSD Liviu Drganea a susţinut sâmbătă seară, într-o ;postare pe Facebook, că guvernul PSD a adus de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent.

"Am adus deja de patru ori mai multe fonduri europene faţă de guvernul precedent, dar vrem să aducem mai mult decât atât, pentru că românii şi România merită mai mult!", afirmă liderul PSD.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alianta 2020 usr plus Guvernul PSD
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 apr 13:20
Răspunde | Votează email 0 email
RaduD
De ce nu spune adeptul integrarii in absolut cat a fost pe vremea guvernarii lui sau cum a ajutat agricultura altor tari si a Romaniei nu!
14 apr 13:17
Răspunde | Votează email 0 email
Gogu
Vreau sa evidentiez 2 probleme:
1) Febra ascultarilor si filajelor (la o scara "de invidiat", dar mai ales ce tine de paranoia) a fost intretinuta de media. Majoritatea prezentatorilor TV se adreseaza cu: "Multumim celor care ne urmaresc !" sau "Multumim celor care ne-au urmarit !" La Radio: "Multumim celor care ne asculta !"
2) In atentia celor amintiti anterior: Se fac pregatiri intense, mai repede de inceperea sezonului, pentru tabere (ne)organizate, la marginea marii, pentru a vedea/gasi noua specie de peste, Cocainul.
1
EUR
4.7798
RON
28 Jan
noapte 2 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H