Alianţă pe piaţa tichetelor de masă: BCR, Transfond şi Chèque Déjeuner

BCR şi operatorul Transfond (al Sistemului Electronic de Plăţi) au încheiat un parteneriat cu Chèque Déjeuner pentru emiterea facturilor electronice. Chèque Déjeuner este a doua companie din industria tichetelor de masă care se înrolează în serviciul e-Factur@ pus la dispoziţie de Transfond prin intermediul BCR. Chèque Déjeuner este una dintre cele trei mari companii lidere pe piaţa tichetelor de masă, alături de Edenred şi Sodexo Pass.

31 ian. 2012, 11:44
Alianţă pe piaţa tichetelor de masă: BCR, Transfond şi Chèque Déjeuner

Valoarea nominală a unui tichet de masă este aceeaşi pentru toţi beneficiarii, nouă lei, fiind stabilită şi actualizată periodic, în baza legii, prin ordin, de către ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

 

BCR a ales să intre pe această piaţă alături de Chèque Déjeuner, în condiţiile în care, la sfârşitul anului trecut, Consiliul Concurenţei a efectuat inspecţii la primele trei companii emitente de tichete de masă, în cadrul unei investigaţii privind o posibilă înţelegere între acestea pentru eliminarea de pe piaţă a doi concurenţi mai mici, Romticket şi Ascendi.

 

Nu au apărut noi informaţii privind finalizarea investigaţiei Consiliului Concurenţei. În situaţia în care Consiliul Concurenţei va constata încălcarea regulilor de concurenţă, companiile implicate riscă amenzi de până la 10% din cifra de afaceri.