Alice Peneacă, declaraţii neaşteptate: „Îmi doream atenţia bărbaţilor, dar mai importantă este atenţia unei femei”

Alice Peneacă a devenit cunoscută la vârsta de 19 ani. Pe atunci era o tânără cu dorinţe mari şi ambiţii uriaşe. În scurt timp a reuşit să cucerească America şi să devină unul dintre cele mai cunsocute modele internaționale şi imaginea unor brand-uri de top. Povestea ei este şi mai interesantă, în copilărie se vedea „Naş” de tren.

19 sept. 2018, 11:47

Alice locuieşte în New York şi rar îşi face timp pentru a reveni în România, scrie viva.ro. Are multe contracte pe care este nevoită să le onoreze chiar şi aici. Recent, ea a povestit ce dorinţe avea când era mică şi când a urcat pentru prima dată pe scenă, în faţa publicului.

Citeşte şi Aţi văzut-o pe cea mai „tunată” mămică de pe Instagram, dar staţi să vedeţi ce soră are! Împreună fac furori! GALERIE FOTO

Ca toţii copiii, ea avea un vis, voia să devină „naş” de tren. Soarta a avut un plan mai măreţ cu ea, de la „naş” de tren a ajuns fotomodel celebru mai ales că a luat de mică contactul cu scena. La vârsta de patru ani a debutat la Abracadabra. Îşi aminteşte chiar şi acum poezia pe care a recitat-o atunci. Mai târziu, la 19 ani, ea a cunoscut celebritatea.

„Patru sau cinci ani aveam atunci, la Abracadabra. Am spus o poezie…ceva cu Am o păpuşică mică. Atunci a fost. După care am renunţat la televiziune şi m-am apucat de balet, şi am avut spectacole la Opera Naţională din Bucureşti în mod constant.

În centrul atenţiei cui nu îi place. (…) Am început partea asta cu modellingul când aveam 19 ani. Făceam cursuri de design la UNARTE şi eram deja la facultate la Ştiinţe Politice. Am simţit că vrea să fiu puţin mai creativă. Şi m-am apucat de cursuri şi acolo cineva m-a întrebat dacă vreau să fiu model. Am încercat şi mi-au spus că sunt foarte mică de statură. Am 1,70. Este o mentalitate care în afară nu există.”, a spus Alice într-o emisiune TV.

Vedeta a mai adăugat că nu se simte frumoasă, însă în trecut avea nevoie de confirmarea bărbaţilor, de privirile lor insistente.

„Nu mă consider frumoasă, consider că sunt charming. Da, o să zic că frumuseţea vine din interior. (…) Uneori am încredere, alteori nu. (…) Înainte îmi doream atenţia bărbaţilor, dar mi-am dat seama că nu este atât de important. Mai importantă este atenţia unei femei.”

Pentru viitor, Alice a dezvăluit că vrea să facă un master de styling în New York sau în Milano.

Alice Peneacă este perfectă în costum de baie

Alice are un trup de vis şi arată senzaţional în costumele de baie colorate din două piese sau într-un costum întreg, cu steagul Americii pe el.