Alice Peneacă, prima declaraţie despre DIVORŢUL de Bobby Păunescu. Cu ce actor celebru l-ar fi ÎNŞELAT pe MILIARDAR

Alice Peneacă a vorbit în premieră despre divorţul de Bobby Păunescu, lângă care a petrecut momente frumoase din 2015 până în 2017.

08 oct. 2018, 05:43
Alice Peneacă, prima declaraţie despre DIVORŢUL de Bobby Păunescu. Cu ce actor celebru l-ar fi ÎNŞELAT pe MILIARDAR

Alice Peneacă a făcut dezvăluiri legate de căsnicia cu Bobby Păunescu, dar şi despre zvonurile conform cărora ar fi avut o relaţie cu Toto Dumitrescu, fiul cel mic al lui Ilie Dumitrescu, care este actor.

„Mă bucur că m-au cuplat cu Toto. Este un bărbat frumos. Am vrut să-l ajut să se dezvolte şi sa-i dau câteva sfaturi, că doar suntem in acelaşi domeniu. Din pacate s-a înţeles altceva”, a spus Alice Peneacă.

DIVORŢ-ŞOC în showbiz-ul din România. Erau perechea perfectă, dar şi-au spus „Adio!” după TREI ANI de CĂSNICIE

„A fost de comun acord despărţirea de Bobby şi nu am avea de ce să aruncăm cu noroi unul în celalalt. Sunt alţi factori care distrug o relaţie, nu distanţa. Pentru mine a fost o experienţă, dar din pacate nu s-a finalizat cum am fi dorit. Sunt foarte iertătoare de fel. Cât despre ce s-a tot vorbit vă asigur că nu este nimic. Trăiesc momentul în general, dar în acelaşi timp sunt responsabilă şi conştientă. Momentan mă focusez pe carieră şi atât”, a mai spus Alice Peneacă, la „Agentia VIP”.