Alimente pentru un abdomen plat

Un abdomen plat nu este doar un succes din punct de vedere estetic, ci şi semnul unei sănătăţi înfloritoare. Tocmai de aceea, mulţi oameni îşi doresc un abdomen plat şi, prin urmare, există atât de multe diete care promit să te scape de grăsimea neatrăgătoare şi generatoare de boli. Însă, ca în orice alt domeniu, unele lucru merg mai bine decât altele, ceea ce înseamnă că poţi avea abdomenul plat la care visezi chiar mai repede decât crezi.

08 apr. 2016, 20:27
Alimente pentru un abdomen plat

Cheia pentru un abdomen plat nu stă în alimentele pe care trebuie să le eviţi ci în alimentele pe care ar trebui să începi să le consumi. Prin urmare, pentru a avea un abdomen plat trebuie să mănânci mai mult. Însă, nu trebuie să consumi orice gen de alimente, îţi doreşti să mănânci mai mult produsele şi nutrienţii care s-au dovedit că te pot scăpa de grăsimea nesănătoasă. Iată cele 5 alimente pe care trebuie să le consumi cel puţin de două ori pe săptămână. Vei fi uimit/ă de rezultate:

Afinele sunt un ajutor de nădejde dacă îţi doreşti să ai un abdomen plat

Afinele sunt recunoscute pentru efectele anti-inflamatorii, însă mai au un efect extraordinar: te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen. Un studiu realizat de către Universitatea Michigan a scos la iveală faptul că şoarecii care timp de 3 luni au fost hrăniţi cu afine, au înregistrat o scădere semnificativă a grăsimii de la nivelul burţii. Mai mult, nivelul trigliceridelor s-a redus foarte mult, iar sensibilitatea la insulină a crescut ceea ce înseamnă că afinele ajută de asemenea la prevenirea bolilor de inimă şi a dezvoltării diabetului de tip 2.

Un alt fruct minune când este vorba despre abdomenul plat este grapefruitul

O cercetare recentă a descoperit că adulţii obezi care au consumat o jumătate de grapefruit sau au băut un suc 100% natural din grapefruit înainte de mesele principale, s-au bucurat de o reducere semnificativă a taliei şi o reducere a greutăţii în general.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.