Alimentul înlocuitor pentru balsamul de spălat rufe. Costă doar cinci lei, iar rezultatele sunt uimitoare

O femeie a împărtășit un truc pentru spălarea rufelor, pe care dacă îl folosești, cu siguranță îți va face viața mai ușoară! Pe lângă asta, este și foarte ieftin.

21 ian. 2024, 13:45
Alimentul înlocuitor pentru balsamul de spălat rufe. Costă doar cinci lei, iar rezultatele sunt uimitoare

Dacă te-ai gândit vreodată ce produs să pui, în loc de balsam, rămâi aici și află cel mai ușor truc, care dă rezultate imediat după aplicare!

Citește și Greşeli banale care îşi distrug rufele la maşina de spălat. Atenţie mare la greşeala nr.4, toţi o facem!

Pe lângă faptul că este foarte ieftin, alimentul de care este vorba este și foarte ieftin.

Costă 5 lei și lasă rufele impecabile. Este vorba despre oțetul alb, care este foarte ieftin în comparație cu balsamul. În plus, trebuie să folosești doar un capac, adică 50 de mililitri!

O femeie a împărtășit un truc de spălare a rufelor, pe care le folosește și care îți vor face viața mai ușoară atunci când speli coșuri nesfârșite de haine!

Elnaz Hamai, o pasionată de curățenie și bricolaj, a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și împărtăși sfaturile.

„Întotdeauna separați țesăturile grele de cele delicate. Nu vrei ca blugii tăi să se lovească de hainele tale delicate. În mod similar, țesăturile grele absorb mai multă apă, așa că expertul a spus: Nu amestecați niciodată prosoapele cu alte haine.

Prosoapele absorb mult mai multă apă în mașina de spălat și, deoarece durează mai mult să se usuce, o să uscați prea mult celelalte haine și le expuneți la prea multă căldură.

Când vine vorba de blugii de culoare închisă, „întoarceți-i pe dos”, și faceți același lucru pentru orice tricou care are inscripții”, a spus Elnaz Hamai.

Oțetul alb, alimentul ce dă hainelor o culoare intensă

Ea a explicat faptul că ”acest lucru va evita ruperea desenelor de pe tricou în timp”.

De altfel, toți blugii ar trebui să fie încheiați cu nasturi sau la fermoar înainte de spălare, la fel cum ar trebui să fie încheiate și hanoracele cu fermoar.

Astfel că, potrivit acestei femei, trebuie să renunți la balsamul de rufe și să folosești oțet alb.

Citește și Butonul secret de la maşina de spălat de care puţină lume ştie. Are un rol foarte important, hainele ies perfecte fără să foloseşti deteregenţi scumpi

„Întotdeauna sar peste balsamul de rufe. În schimb, folosesc oțet alb – da, m-ați auzit bine. Oțetul alb poate fi cumpărat de la supermarket pentru doar 1 euro (5 lei) și aveți nevoie doar de un capac pe încărcătură. Oțetul alb este un balsam de rufe complet natural și accesibil, care poate face ca hainele dvs. să fie mai moi și mai proaspete ca niciodată”, potrivit The Sun.