Alimentul-minune în timpul pandemiei COVID. Îţi curăţă plămânii în mod natural şi e plin de vitamine!

Spaima românilor de a nu se infecta cu noul coronavirus este tot mai mare. Chiar și în India, au fost luate măsuri stricte pentru a controla creșterea numărului, iar lockdownul a fost una dintre modalitățile majore de prevenire a atacului de virus care pune viața în pericol.

06 apr. 2021, 15:44
Alimentul-minune în timpul pandemiei COVID. Îţi curăţă plămânii în mod natural şi e plin de vitamine!

Alimentul-minune în timpul pandemiei COVID. Tot acest nou stil de viaţă a făcut oamenii să fie inactivi și să urmeze un stil de viață sedentar, care afectează treptat metabolismul, precum și imunitatea pe termen lung. În timp ce acesta este momentul în care mai multe infecții virale și boli transmisibile de aer sunt în creștere și corpul nostru.

Alimentul-minune în timpul pandemiei COVID. Îţi curăţă plămânii în mod natural şi e plin de vitamine!

Plămânii noștri sunt predispuși la mai multe infecții cauzate de creșterea nivelului de poluare, modificări sezoniere, expunere chimică sau viruși mortali. De fapt, potrivit statisticilor, aproximativ 4 milioane de oameni mor cedând unor afecțiuni respiratorii.

În majoritatea afecțiunilor respiratorii, respirația corectă se dovedește a fi cea mai dificilă parte, deoarece majoritatea oamenilor simt o greutate ciudată în piept și aceasta datorită congestiei și inflamației persistente în pasajul aerian.

Consumul zilnic de curcumă ajută la reducerea inflamației din pasajul aerului. Mai mult, prezența unui compus numit curcumină în curcumă ajută la curățarea plămânilor în mod natural și ajută la detoxifierea corpului, ceea ce ajută la consolidarea imunității.

Puteți mânca curcuma crudă sau puteți folosi forma sub formă de pulbere cu lapte sau puteți adăuga un praf la preparatele pe bază de plante pentru a menține bolile la distanță.

Şi ghimbirul este nul dintre cele mai utilizate remedii casnice pentru vindecarea tusei și a frigului, ghimbirul a fost cunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatoare, care ajută la eliminarea toxinelor din căile respiratorii. Conține multe vitamine și minerale, inclusiv potasiu, magneziu, beta-caroten și zinc.

Conform câtorva studii, anumite extracte de ghimbir sunt, de asemenea, cunoscute pentru a distruge celulele canceroase pulmonare. Cel mai bun mod de a consolida imunitatea și de a lupta împotriva gripei și infecțiilor sezoniere este prin pregătirea unui kadha de casă sau pur și simplu pentru un ceai de ghimbir sănătos.

Totodată, beneficiile usturoiului sunt uimitoare pentru sănătate te vor face să-l înghiți. Usturoiul conține un compus numit alicină, care acționează ca un puternic agent antibiotic și ajută la depășirea infecțiilor respiratorii care ne înfundă plămânii și duc la respirație și congestie. De asemenea, ajută la reducerea inflamației, îmbunătățește astmul și reduce riscul de cancer pulmonar.

Citeşte şi: Detoxifierea organismului. Sfaturi de la Dr. Oz. Cele mai bune alimente pentru detoxifiere