Alimentul minune pentru cei cu glicemia ridicată. Dorel Vișan îl consumă în fiecare zi: ”La fiecare masă”

Actorul Dorel Vișan, în vârstă de 86 de ani, a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit despre obiceiurile pe care le are, mai ales când vine vorba despre mesele zilnice. Actorul obișnuiește să mănânce în fiecare zi un aliment pe care sigur îl ai și tu în casă.

05 dec. 2023, 22:55
Alimentul minune pentru cei cu glicemia ridicată. Dorel Vișan îl consumă în fiecare zi: ”La fiecare masă”

Renumitul artist Dorel Vișan a ajuns la vârsta de 86 de ani, însă are la fel de multă grijă de alimentele pe care le mănâncă.

Ce a mărturisit despre un anumit produs, află în rândurile următoare.

Citește și Dorel Vişan dă cu hârleţul la 86 de ani: „Numai puturoșii și leneșii mor de foa­me”

Actorul Dorel Vișan, în vârstă de 86 de ani, a fost invitat în cadrul unui podcast, acolo unde a vorbit despre obiceiurile pe care le are, mai ales când vine vorba despre mesele zilnice.

Pentru a avea glicemia normală, actorul Dorel Vișan are grijă la produsele pe care le mănâncă.

„Mănânc foarte multă ceapă, ceapa scade glicemia. Cei care au glicemia ridicată, dacă mănâncă ceapă sub orice formă… de exemplu într-o săptămână trebuie să mănânce ceapă de trei ori pe zi, la fiecare masă este foarte bine pentru sănătate.

Ceapa este mai acceptabilă și dacă mănânci după (ce mănânci ceapă – n.r) o frunză de pătrunjel… dispare mirosul ei. În ceapă este o substanță care revigorează celulele pancreatice… asta poate fi explicația. Eu mă ocup de 25 de ani cu asta, fac și sirop de ceapă, iar în toți anii ăștia nu am fost niciodată răcit”, a spus actorul, în cadrul podcastului moderat de Adina Alberts.

Dorel Vișan își cultivă propria mâncare

De asemenea, celebrul artist Dorel Vişan are 86 de ani și își cultivă propria mâncare. Acesta s-a mutat la țară și depune efortul de a se îngriji de ceea ce va avea pe masă.

Citește și Dorel Vişan: „S-a întors mașina lumii. Azi, tot ce a fost defect a devenit virtute și invers”

Actorul transmite că dacă ne dorim o schimbare în viața noastră, trebuie să eliminăm total alimentele dăunătoare, pline de aditivi, astfel, chiar dacă nu putem cultiva personal legume, ar trebui cel puțin să evităm mâncarea procesată.