Alimentul potrivit fiecărei dureri: Scapă de disconfort mâncând adecvat

Fie ca este vorba de durerea de cap, de o raceala sau gripa care te tine la pat sau de crampe la stomac, alimentul potrivit te poate scapa de disconfortul pe care-l ai!

10 dec. 2015, 09:14
Alimentul potrivit fiecărei dureri: Scapă de disconfort mâncând adecvat

Puiul, morcovii, ghimbirul si usturoiul pot face minuni in lupta impotriva racelii si sa gripei. Nu degeaba sunt recomandate ceaiurile si supa de pui cand esti tinuit la pat de raceala sau gripa. Lichidele cale ajuta la decongestionarea cailor nazale, in timp ce ghimbirul si usturoiul intaresc sistemul imunitar, scapandu-te si de durerile de stomac.

Ce sa mananci cand te doare capul

Durerile de cap apar adesea atunci cand suntem deshidratati sau am uitat sa ne bem cafeaua sau ceaiul negru de dimineata. Din acest motiv a consuma suficienta apa si a te asigura ca ai un aport suficient de cofeina/teina sunt pasi esentiali pentru a scapa de durerea de cap. Mai cu seama cei care sufera de migrene trebuie sa-si regleze aportul de cofeina, aceasta avand efect constrictor la nivelul vaselor de sange, reducand astfel senzatia de bubuit constant de la nivelul craniului.

Continuarea pe Lyla.ro.