Alin Cocoş n-a plâns mult după Gina Pistol. Uite cu ce blondă sexy s-a cuplat FOTO

Când toată lumea aștepta s-o vadă pe Gina Pistol în rochie de mireasă, vedeta a anunțat despărțirea de Alin Cocoș. Puștiul de bani gata a înlocuit-o repede cu Monica Orlanda, fosta iubită a lui Alex Pițurcă.

06 apr. 2017, 08:06

„Showbiz-ul este un pat imens în care de mult nu s-au mai schimbat cearşafurile”, spunea la un moment dat Cătălin Botezatu, iar cele mai recente mișcări de pe scena publică românească vin să confirme această vorbă de duh, scrie click.ro.

Citeşte şi Gina Pistol, în sânii goi în timp ce îi filmează bărbăţia unui tânăr FOTO INCENDIAR

Alin Cocoș, fostul iubit al Ginei Pistol, s-a cuplat cu fosta iubită a lui Alex Pițurcă. Asta la scurt timp după ce Gina a anunțat că ea și Cocoș Jr. nu mai formează un cuplu. Neoficial, Gina s-a cam săturat să fie înșelată în stânga și-n dreapta, așa că i-a spus „Pa!” băiatului de bani gata.

Gina se reface încă după eșecul celei mai longevive relații din viața ei amoroasă, însă Alin s-a reorientat rapid și a găsit-o disponibilă pe fosta iubită a lui Pițurcă jr. Este vorba despre manechinul Monica Orlanda. Tânăra arată foarte bine, lucrează mult la sală, este toată numai fibră și are silicoane – visul oricărei beizadele.