Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ce a aflat că nu moștenește averea artistului: „Dezamăgit”

Familia lui Petrică Mâțu Stoian a decis, în sfârșit, cui îi lasă averea artistică. Deși foarte mulți se așteptau ca Alin Gabriel Matei să îi ducă mai departe cântecele marelui artist, acest lucru nu va fi posibil pentru că familia lui Petrică Mâțu Stoian a decis să i le dea altcuiva.

12 ian. 2023, 13:34
Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ce a aflat că nu moștenește averea artistului: „Dezamăgit”

Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ce a aflat că nu moștenește averea artistului. Surorile lui Petrică Mâțu Stoian au decis, la mai bine de un an de la moartea acestuia, să îi lase toate cântecele lui Emil Badea și nu lui Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al artistului.

Citește și Sora lui Petrică Mâţu Stoian nu iartă pe nimeni! „Pe Guşman să nu-l văd, Enceanu a vorbit urât!”

Alin, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, prima reacție după ce a aflat că nu moștenește averea artistului

Pe lângă averea impresionantă pe care regretatul Petrică Mâțu Stoian a lăsat-o în urmă și care a generat un scandal imens între familia sa și impresarul Doru Gușman, acesta a lăsat și foarte multe cântece, dar și albume pe care acum le-a moștenit Emil Badea.

Emil Badea va fi cel care va avea dreptul să îi cânte piesele interpretului, să organizeze festivaluri în memoria sa, dar și spectacole.

Decizia neașteptată a surorilor lui Petrică Mâțu Stoian i-a șocat pe fanii artistului care se așteptau ca fiul său de suflet, Alin Matei, să îi ducă mai departe cântecul.

Cu toate acestea, decizia familiei artistului nu l-a surprins pe Alin Gabriel Matei care a mărturisit că se aștepta la asta.

”Nu comentez în niciun fel, este decizia dumnealor și o respect, nu am nimic de comentat nici la adresa lor, nici la adresa lui Emil Badea. Știam, mă așteptam de fapt să se întâmple așa. Nu aveam nicio îndoială că nu se va întâmpla așa”, a declarat Alin Gabriel Matei la  Spynews.ro

Se pare că tânărul nu are o relație bună cu familia regretatului Petrică Mâțu Stoian și din această cauză se aștepta ca altcineva să preia averea artistică.

”Cu familia regretatului artist nu sunt prieteni, nu discutăm, nu am o legătură neapărat cu dumnealor. Mă așteptam să nu fiu eu”, a mai zis el.

Deși și-ar fi dorit să îi cânte în continuare cântecele tatălui său de suflet, Alin a declarat că va respecta dorința familiei și nu va mai face acest lucru de acum încolo.

Întrebat dacă e dezamăgit de decizia luată, Alin Gabriel Matei a răspuns: ”Dezamăgit? Ce îmi doresc e să nu fie uitat. Dacă cel pe care familia dumnealui l-a ales să-o ducă mai departe tezaurul lăsat de dumnealui, să-l ducă așa cum trebuie și să nu-l lase să fie uitat. Dacă se întâmplă să fie treaba asta pentru mine este o mulțimire.

Vă dați seama că aș fi vrut să mai cânt piesele, că până la urmă toată lumea cunoaște piesele maestrului. Dar dacă așa s-a decis, nu avem ce să facem decât să respectăm decizia”, a mai spus artistul.

Citește și Mesaj emoţionant al fiului de suflet al lui Petrică Mâţu Stoian. Regretatul artist ar fi împlinit 62 de ani