Alin Tişe va sesiza DNA pentru „abuzurile în serviciu” comise de LIVIU DRAGNEA: A dat bani din pix

Senatorul Alin Tişe, vicepreşedinte al PNL, a declat joi, într-o conferinţă de presă la Cluj, că va sesiza DNA pentru tragerea la răspundere penală a ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Liviu Dragnea, pe care îl acuză de abuz în serviciu, transmite Agerpres.

08 ian. 2015, 10:47
Alin Tişe va sesiza DNA pentru „abuzurile în serviciu” comise de LIVIU DRAGNEA: A dat bani din pix

‘Liviu Dragnea să fie tras la răspundere penală, ar trebui anchetat pentru modul în care a distribuit banii din pixul lui prin ordin de ministru, fără să existe niciun criteriu. Consider că este vorba de abuz în serviciu şi sesizez DNA pentru că se impune de urgenţă o verificare a celor 420 de milioane de euro cheltuiţi de Dragnea în 2014 din fondul de rezervă al Guvernului. Acesta s-a folosit de banii publici ca de banii lui în campania electorală pentru prezidenţiale şi a dat banii ca mită electorală la primari, a fost operaţiunea PSD  ‘bani contra voturi’, în special în judeţele roşii. A fost o acţiune premeditată, primarii au fost ademeniţi de Dragnea, este caz tipic de mită electorală’, a susţinut Alin Tişe.

Liviu Dragnea: In fiecare an eu tai porcul. Anul acesta o sa-l tai luni, impreuna cu prietenii VIDEO

Acesta a mai afirmat că ‘instituţiile statului vor reuşi să stabilească legătura între banii alocaţi către anumiţi primari şi voturile aduse de aceştia în campania electorală pentru Victor Ponta’.