Alina Bădic, secretele care fac diferența în horoscopul tău. Ce sunt, de fapt, zodiile atipice

Alina Bădic nu a ezitat și a explicat câteva secrete ale horoscopului. Alături de invitatul ei, Eugen Mîrtz, a vorbit despre potențialul planetelor. Cei doi au elucidat și un mister – cât de important este, de fapt, să ne cunoaștem tema personală

03 feb. 2024, 13:44
Alina Bădic, secretele care fac diferența în horoscopul tău. Ce sunt, de fapt, zodiile atipice

Alina Bădic, secrete din horoscop. Astrologa a povestit în emisiunea „360 de grade” difuzată de canalul B1TV și de ce unele persoane nu se regăsesc în zodia în care au Soarele. Mai ales că acest lucru, în mod normal, trebuia să se întâmple.

„Când spui ce zodie ești – de exemplu ”sunt Scorpion”, ”sunt Săgetător”, ”sunt Leu” – de fapt spui că ai Soarele în acea zodie. Chiar vorbeam dimineață cu o doamnă și-i spuneam că are tipar de Capricorn.

Și doamna mi-a reproșat puțin: ”nu, eu sunt Rac!”. ”Doamnă, aveți Soarele în Rac, dar aveți tipar de Capricorn”, pentru că avea multe planete în Capricorn care erau mult mai puternice”, a deschis Alina Bădic discuția în emisiunea anterior citată.

Horoscop 4 februarie 2024. Zodia care câştigă duminică la Loto
De asemenea, astrologul Alina Bădic a explicat și care este cea mai dură greșeală pe care o putem face. Tocmai de aici pleacă și diferențele. Soarele nu ajută mereu pe toată lumea, chiar dacă mulți se așteaptă la acest lucru.

„Deși luminariile sunt extraordinar de puternice și Soarele are o semnificație aparte, e un fel de punct de reper într-o temă personală – și Luna, dacă ai multe planete grele într-o zodie, e clar că tiparul tău și modul tău de manifestare prinde multe…

De exemplu, Gemenii sunt jucăuși, haioși, simpatici, dar dacă un Geamăn are 5 – 6 planete, să zicem, în casa Capricornului, vom vedea că e un Geamăn atipic pentru că e sobru.

Deci uneori nu ne regăsim în zodia în care avem Soarele. Alții se regăsesc sau sunt o combinație. Deci fiecare trebuie să-și știe tiparul”, a mai spus Alina Bădic.

Calendar ortodox 4 februarie 2024. Cruce roşie duminică, creştinii trebuie să aprindă o lumânare la biserică
Explicațiile nu s-au oprit aici pentru că Eugen Mîrtz a a ținut să explice și el ce înseamnă până la urmă un caz atipic în horoscop. Pentru că, spune acesta, tocmai aici sita cerne și se face diferența.

„Până și nespecialiștii au început să realizeze că dacă cineva e un caz tipic, nu înseamnă că astrologia nu e bună, ci că se aplică altfel la persoana respectivă. Din punctul meu de vedere, ăsta e testul unui astrolog – să rezolve cazurile atipice”, a precizat Mîrtz.