Alina Eremia a plâns într-o emisiune în direct. Motivul incredibil care a emoționat-o pe artistă. Nu s-a așteptat niciun moment

Surpriză uriașă pentru Alina Eremia cu ocazia aniversării sale. A fost impresionată până la lacrimi.

16 dec. 2020, 10:53
Alina Eremia a plâns într-o emisiune în direct. Motivul incredibil care a emoționat-o pe artistă. Nu s-a așteptat niciun moment

Alina Eremia a împlinit pe 15 decembrie vârsta de 27 de ani. Frumoasa artistă s-a bucurat de cadouri care mai de care mai emoționante. Unul dintre ele a sosit în avans. Vorbim despre un cățel cu fundiță roșie, care o aștepta nerăbdător la ușa locuinței sale.

Alina a deschis ușa și a rămas fără cuvinte. L-a luat imediat în brațe pe patruped și i-a dat numele de King.

Invitată la Teo Show, de la Kanal D, Alina Eremia a povestit și alte surprize de care a avut parte. „Sâmbătă, prietenii mi-au plănuit o petrecere surpriză. M-au chemat la birou, sub pretextul că avem de pus săptămâna aceasta la punct. M-am dus la birou, cu laptopul la braț, am întârziat 40 de minute. Am reptat de 100 de ori „îmi pare rău că am întârziat”.

Tot în aceeași emisiune, Mircea Eremia, fratele Alinei, i-a arătat artistei că și-a tatuat semnătura ei pe piept. Și am scris și „blessed” pentru că mă simt binecuvântat să fiu fratele tău, să am așa familie, să am așa viață.

„Nu îmi vine să cred. Nu ești sănătos la cap”, i-a transmis Alina Eremia, care la scurt timp a început să lăcrimeze de emoție.

Alina Eremia este actriță și, totodată, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din țara noastră. A devenit cunoscută publicului după ce a jucat în serialul muzical Pariu cu viața și a făcut parte din trupa LalaBand.

A fost elevă a Colegiului Național George Coșbuc, profil uman, secția filologie, bilingv engleză. În 2013 a fost admisă la UNATC, cu media 9.55.

A debutat în muzică la vârsta de 5 ani, după ce părinții i-au remarcat talentul. Primul concurs la care a participat a fost „Abracadabra”, unde a obținut premiul 3. Au urmat multe altele, printre cele mai importante numărându-se locul 5 la Eurovision Junior în 2005 cu melodia Țurai.