Alina Eremia, în culmea fericirii! Artista a fost cerută de soție de către iubitul ei, Edi Barbu. Ce a transmis vedeta pe rețelele sociale

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edi Barbu, după opt ani de relație! Artista în vârstă de 30 de ani le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată inelul de logodnă.

25 ian. 2024, 10:43

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edi Barbu, după opt ani de relație. Artista în vârstă de 30 de ani le-a arătat fanilor ei de pe rețelele de socializare cum arată inelul de logodnă.

Citește și Cine este bărbatul care și-a lăsat iubita pentru Alina Eremia. Au ieșit scântei pe platourile de filmare

Alina Eremia trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Edi Barbu, iar acum relația lor a trecut la un nou nivel. Solista a fost cerută de soție, iar răspunsul ei a fost, bineînțeles, „DA”.

Alina Eremia, cerută de soție de Edi Barbu Alina și Edi au fost în vacanță în Thailanda, unde bărbatul și-a sărbătorit, pe 24 ianuarie, și ziua de naștere.

Artista a fost cerută chiar de ziua de naștere a lui Edi Barbu

Acesta a profitat de moment și de superba locație pentru a face pasul cel mare și a o cere de soție pe cea care îi este alături de mai mulți ani.

Artista a dezvăluit în mediul online că Edi i-a oferit inelul de logodnă și a postat și primele imagini cu acesta.

„DA! La mulți ani, iubitule!”, este mesajul distribuit de Alina Eremia pe Instagram.

Edi i-a dăruit iubitei sale un inel de logodnă deosebit, cu pietre prețioase albe și galbene.

La scurt timp de la anunțul făcut de Alina, mai multe vedete i-au trimis mesaje de felicitări. Printre acestea se numără Ana Baniciu, Mira, Antonia, Nicole Cherry, Inna și Adelina Pestrițu.

Citește și Relația secretă dintre Horia Brenciu și Alina Eremia. Legătura specială de care lumea nu știa: „E perfect! Nu pot să cer mai mult de atât. Îți mulțumesc”

„Să fie cu fericire! Sunteți faini voi doi”, i-a transmis și Mihaela Rădulescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alina Eremia (@alinaeremia)