Alina Gorghiu a publicat primele imagini de la botezul fiului său, Noah FOTO

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, a publicat primele imagini de la botezul fiului său Noah, de la ceremonia religioasă care a avut loc în urmă cu două săptămâni. Sâmbătă se va desfăşura petrecerea de botez la Palatul Ştirbey la care vor participa mai mulţi membri ai partidului, însă nu şi preşedintele Klaus Iohannis. 

17 sept. 2016, 08:57

„Astăzi pentru familia mea este o zi diferită de altele. Fără politică, sărbătorim botezul voinicului meu, Noah. Ceremonia religioasă a avut deja loc într-un cadru restrâns, cu familia, azi sărbătorim extins, cu prieteni, colegi.
Vă împărtășesc virtual câteva imagini de la ceremonia religioasă care a avut loc la o bisericuță din centrul Capitalei.
PS: Noah a fost plin de temperament, a plâns și a tot plâns până când a obosit. Si eu la fel! :))”, a comentat pe Facebook, Alina Gorghiu. 

Copreședintele PNL și economistul Lucian Isar vor da petrecerea de botez pentru băiețelul lor, Noah, sâmbătă, la Palatul Știrbey. Alina Gorghiu a declarat că președintele Klaus Iohannis nu va participa.

Alina Gorghiu a declarat că mai mulţi prieteni au îndeplinit rolul de părinte spiritual, iar unul dintre aceştia este chiar seniorul PNL, Mircea Ionescu Quintus. Detalii, aici.