Alina Gorghiu a ridicat pumnul la Cătălin Moroşanu. „Am avut o confruntare amiabilă” FOTO

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu s-a deplasat miercuri la Iaşi pentru a asista la instalarea în funcție a noului președinte interimar al filialei județene. Alina Ghorghiu s-a întâlnit cu membrii Birourilor Politice Județene și Municipale, precum și cu primarii din județ. Şefa PNL nu a ratat ocazia de a sse fotografia cu luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, care este şi consilier judeţean liberal.

22 sept. 2016, 08:48

„Astăzi am avut parte de o zi plină la Iași, am început cu o conferința de presă împreună cu noua conducere a organizației, urmată de o întâlnire cu membri ai Birourilor Politice Județene și Municipale dar și cu primarii din județ.

Citeşte şi NEXT STAR 2016. Cătălin Moroşanu, „bătut” de un copil de 5 ANI

Vizita la Iași e printre primele pe care le fac într-un nou program de vizite în tară, pentru discuții cu liderii locali și regionali ai PNL, referitoare la anumite capitole și prevederi care vor fi integrate în Programul de Guvernare al PNL. Iașiul și zona înconjurătoare vor avea rolul cel mai important în ceea ce privește regiunea Moldova, ca pol de dezvoltare regională.

Printre ședințe am profitat de ocazie și am avut o „confruntare” amiabilă :))) cu Cătălin Moroșanu, consilier județean liberal”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook, potrivit antena3.ro.