Alina Gorghiu: Am ajuns să avem oameni din PNL care critică partidul mai mult decât o face Ciolacu

Alina Gorghiu, senator PNL, îi atacă pe membrii liberali care critică partidul mai mult decât o face președintele PSD, Marcel Ciolacu.

18 iul. 2021, 16:55
Alina Gorghiu: Am ajuns să avem oameni din PNL care critică partidul mai mult decât o face Ciolacu

„Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL”, a declarat Alina Gorghiu.

„Avem colegi în Partidul Naţional Liberal care şi de pe această scenă folosesc aceleaşi mesaje pe care le foloseşte PSD, dragii mei, şi anume că banii de la Guvern, din fonduri publice, se vor duce exclusiv pe la nişte primari, cum spune domnul Ciolacu: Dom-le, nu se duc la PSD. Nu, domnule, primarii PNL nu au beneficiat de fonduri în guvernarea PSD şi este foarte bine dacă bani din bugetul statului se duc şi în investiţiile comunităţilor liberale. Vă rog să vă bateţi pentru fiecare proiect şi să nu vă mai uitaţi la colegii care repetă mesajele PSD. Sunt toxice, obosesc în spaţiul public oamenii care cred în PNL.

Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL. Stimaţi colegi, suntem o echipă de oameni puternici, indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant!”, a afirmat Alina Gorghiu duminică, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri interne a PNL Maramureş.

Senatorul liberat a precizat că îl susține pe Florin Cîțu, spunând că acesta va aduce „un aer de prospeţime şi o direcţie mai sănătoasă pentru PNL”.

Mai mult, Alina Gorghiu i-a rugat pe susţinătorii lui Ludovic Orban care critică pe Facebook guvernul condus de Florin Cîţu să înceteze.

„Nu o să mă vedeţi nici măcar o secundă spunând ceva urât despre fostul premier al României, pentru că i-am susţinut măsurile, mandatul. Dar îi rog pe toţi cei din echipa lui care astăzi critică pe Facebook mandatul lui Florin Cîţu – şi nu există zi să nu vezi postări împotriva premierului actual – să facă acelaşi lucru pe care tot PNL-ul l-a făcut. Dacă nu o să susţinem fiecare dintre noi acest guvern al lui Florin Cîţu şi al PNL, al preşedintelui Klaus Iohannis, al fiecăruia dintre noi, riscăm să pierdem guvernarea. Vă rog să fiţi solidari”, a adăugat Alina Gorghiu.


loading...
Partenerii noștri