Alina Gorghiu, ATAC la PSD: „Pachetul Şova-Vâlcov este superoferta la imunitate”

Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, avertizează pe Facebook, că liberalii au, încă de zilele trecute, semnale că "PSD se pregătește să ridice un nou zid anti-justiție" în cazul solicitărilor DNA de reţinere şi arestare a social-democraţilor Darius Vâlcov şi Dan Şova. 

24 mart. 2015, 09:53
Alina Gorghiu, ATAC la PSD: „Pachetul Şova-Vâlcov este superoferta la imunitate”

Senatorii vor vota, miercuri, în plen, cererile DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării senatorilor PSD, Darius Vâlcov şi Dan Şova.

„PNL nu se va opune măsurilor cerute de către DNA în cazul senatorilor Șova și Vâlcov, iar votul liberalilor va fi la vedere. Am stabilit, împreună cu senatorii liberali, să luăm măsuri suplimentare pentru ca nimeni să nu poată incrimina PNL, în cazul în care majoritatea parlamentară îi va apăra pe cei suspectați de fapte penale.

Avem, încă de zilele trecute, semnale că PSD se pregătește să ridice un nou zid anti-justiție. O dovadă în plus este decizia de luni, din Biroul Permanent, de a tergiversa votul în plen pentru senatorul Șova, pentru ca ambele cereri DNA să fie votate miercuri. Pachetul Șova-Vâlcov este superoferta PSD la imunitate!

Fac un apel la senatorii din toate partidele să înțeleagă că Parlamentul nu este complet de judecată și că votul nu privește vinovăția vreunui ales, ci cursul liber al justiției din România”, scrie Alina Gorghiu, pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Cum va vota PSD în cazurile VÂLCOV şi ŞOVA: „E greu de spus”


loading...