Alina Gorghiu, căsătorie în secret cu Lucian Isar

Alina Gorgiu, copreşedintele PNL, s-ar fi căsătorit în secret cu iubitul său, Lucian Isar, scrie Click.

01 feb. 2016, 06:58
Alina Gorghiu, căsătorie în secret cu Lucian Isar

Alina Gorghiu şi Lucian Isar şi-ar fi unit destinele în faţa ofiţerului de stare civilă în urmă cu ceva timp, au declarat apropiaţii acestora pentru Click. De atunci, Alina Gorghiu poartă pe mâna stângă verigheta.

„Alina şi Lucian şi-au dorit să facă acest pas important pentru viaţa lor în mare discreţie. La cununia civilă au participat doar apropiaţii”, au dezvăluit surse din anturajul cuplului.

Copreşedintele PNL şi-a oficializat astfel relaţia pe care o are de aproape trei ani cu economistul Lucian Isar (39 de ani), fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta.

Liderul liberalilor este la prima căsnicie, în schimb soţul ei a mai fost căsătorit cu Krisztina Kormoczi, o româncă de origine maghiară, care stătea mai mult la Londra.

Discreţi cu relaţia lor care durează de patru ani, cei doi au fost văzuţi pentru prima dată împreună în vara anului trecut.

Alina Gorghiu şi Lucian Isar au acum în plan să devină părinţi. Gorghiu a spus în octombrie 2015 că încearcă să rămână însărcinată. De multă vreme îşi doreşte un copil, dar că nu a reuşit până acum. Copreşedintele PNL a declarat că încearcă să nu-şi expună viaţa privată la televizor, pentru a-i menaja pe cei dragi.

Îmi doresc un copil de foarte multă vreme. Încercăm să facem un copil de ceva vreme. Nu ne-a reuşit până acum, dar să ştiţi că sunt optimistă. Eu nu cred că politica exclude viaţa privată. Cred, în schimb, că un om politic de ce nu-şi expune viaţa privată la televizor? Tocmai ca să-i menajeze pe cei dragi”, a declarat Alina Gorghiu.

Lucian Isar are un CV impresionant, deţinând funcţia de vicepreşedinte la Citibank România, apoi cea de vicepreşedinte la Bancpost. Are studii de matematică la Universitatea din Bucureşti şi de finanţe-bănci la ASE, un master în matematici financiare la Oxford, MBA la Universitatea din Chicago şi programe avansate urmate la Harvard. Acum e consilier la Banca Feroviară.

Din decembrie 2014, Alina Gorghiu (38 de ani) este copreşedinte al Partidului Naţional Liberal, alături de Vasile Blaga. Membră a partidului din 2002, Gorghiu a fost purtător de cuvânt al PNL în campania pentru prezidenţiale şi prim-vicepreşedinte al partidului.

În 2001 a absolvit Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative din cadrul Universităţii Creştine “Dimitrie Cantemir”, după care a urmat facultatea cu acelaşi profil de la Universitatea Piteşti, iar din 2012 este doctor în drept, titlu obţinut la Universitatea Al. I. Cuza din Iaşi. Alina Gorghiu a intrat în cursa pentru şefia PNL cu o zi înainte de alegeri, susţinută chiar de Klaus Iohannis, moment în care Teodor Atanasiu s-a retras şi i-a acordat susţinerea.