Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook: PSD jonglează cu legile în Parlament după cum decide în şedinţa de partid

Alina Gorghiu, Co-președintele PNL, a postat, miercuri, un mesaj pe Facebook potrivit căruia PSD "jonglează" cu legile în Parlament după cum se decide în ședința de partid. În plus, liderul PNL a declarat că "jocurile de culise" trebuie să dispară din practicile parlamentare, acesta fiind încă un argument pentru crearea unei noi majorități.

25 feb. 2015, 17:12
Alina Gorghiu, mesaj pe Facebook: PSD jonglează cu legile în Parlament după cum decide în şedinţa de partid

„PSD jonglează cu legile în Parlament după cum se decide în ședința de partid — aceasta nu este o noutate. Mi se pare însă periculos jocul cu chestiuni care țin de siguranța națională, cum este numirea unei conduceri civile în fruntea principalului serviciu de informații. (…) Jocurile de culise ca cel de astăzi trebuie eliminate din practicile parlamentare. Este un nou argument să ne dorim crearea unei noi majorități, care să acționeze transparent și responsabil”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook. 

Citeşte şi: Claudia Ţapardel: Alina Gorghiu să spună clar de ce se opune reducerii TVA-ului

Preşedintele PNL s-a mai referit în postarea sa şi la amânarea votării noului director al SRI. 

„Agenda Parlamentului s-a suprapus din nou cu agenda intereselor PSD: ședința în care urma să fie votat noul director al SRI a fost amânată pentru săptămâna viitoare, fără vreo justificare„, a declarat Alina Gorghiu.

Citeşte şi: Alina Gorghiu: Este de neînţeles de ce PSD a amânat numirea lui Eduard Hellvig la SRI

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului va vota luni, nominalizarea lui Eduard Hellvig la şefia Serviciului Român de Informații (SRI), a anunțat președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, potrivit Agerpres.