Alina Gorghiu, dezvăluiri despre familie. Cum reuşeşete să împace politica cu familia VIDEO

Alina Gorghiu a făcut dezvăluiri în exclusivitate pentru România TV  despre familie şi despre cum i s-a schimbat viaţa după naşterea celui de-al doilea copil. 

28 oct. 2018, 14:52
Alina Gorghiu, dezvăluiri despre familie. Cum reuşeşete să împace politica cu familia VIDEO

Fostul lider al PNL spune că nu este deloc uşor să fie mamă a doi copii şi politician.

„Nu reuşesc să le fac pe amândouă la performanţă, dar povestea cu copiii pentru mine este prioritate. Parca prima data nu a fost aşa greu, acum mi se pare mai greu. Atunci cand ai copii, unul cu unul mi se pare ca fac o trupa”, a spus Alina Gorghiu, potrivit România TV.

Fostul lider al PNL a întâmpinat o problemă cu Noah, fiul său cel mare, atunci când a venit pe lume frăţiorul lui.

„A aruncat, se dadea cu fundul de pământ, nu mai voia să meargă la grădiniţă, era o nemulţumire. Mă ajută, vine si imi da pampersii, stă langa mine cand ii fac beberonul celui mic”, mai spune Gorghiu.

Senatorul PNL spune că de foarte multe ori a simţit că nu mai poate, însă s-a ambiţionat şi a mers mai departe.

„Aţi simţit vreodată că nu mai puteţi? Sigur că da. doar o dată? Am simţit de foarte multe ori. V-ati gandit vreodată să renuntati la politică? Nu. M-am gandit ca altii pot să facă lucruri mai complicate decat mine si atunci m-am reechilibrat”.

Alina Gorghiu are un program extrem de încărcat.

„La 6 dimineata suntem în picioare ca e prima strigare a lui Amon. Pe la7 incep sa il pregatesc pe Noah pentru grădiniţă,pe la 9 ma duc la parlament. la trei ore ma duc acasa. Dupa ce ajung acasa si am grija de Amon, mă intorc la Parlament. Şi tot asa pana seara. Pe la 11 incepe să fie linişte în casă”, a povestit senatorul PNL

Senatorul mai vrea un copil: o fetiţă pe care să o cheme Luna.

„Ne dorim o fetită, asta a fost proiectul nostru de la inceput. Ne doream doi băietei şi o fetiţă. O să încercăm undeva la anul, poate spre sfărşit. Nu depinde doar de noi. Când o vrea Dumnezeu să se intample, sper să se intample. Ştiu si numele. Isar a pus numele la doi băieţi. toata lumea ne intreaba de ce il cheama noah, de ce il cheama Amon. Deja stiu cum o să o cheme pe fată. Dacă o să am vreo fată, o să o cheme Luna”, a mai spus Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu se bucură din plin de familia sa. Însă, după prima naştere, fostul lider liberal a fost la un pas să intre în depresie. Din fericire, se bucură de ajutorul soţului său.

„Şi eu şi Lucian facem cu schimbul. Schimbăm amândoi pamperşi. Ne ajută şi Noah, suntem specializaţi”.