Alina Gorghiu: Este nevoie de o moţiune simplă pe problematica infrastructurii de transport

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a scris, luni, pe pagina sa de Facebook, că este necesară depunerea unei moțiuni simple pe problematica infrastructurii de transport, reamintind că o bucată din autostrada Sibiu - Orăștie a fost deja închisă pentru reparaţii, la doar un an de la deschidere.

07 sept. 2015, 13:02
Alina Gorghiu: Este nevoie de o moţiune simplă pe problematica infrastructurii de transport

Sibiu – Orăștie este din păcate o autostradă a eșecului. Tronsonul inaugurat de Victor Ponta în campania prezidențială de anul trecut a început să cedeze, iar o porțiune de drum se închide pentru reparații.

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât ne aflăm în fața unei cârpeli, nu a unor reparații responsabile. Expertiza a arătat că există mai multe zone critice care ar necesita reparații, nu doar una. Ignorând problemele nu facem decât să creștem costurile remedierii lor în viitor.

Tăcerea de la Ministerul Transporturilor înseamnă lipsă de preocupare, înseamnă sfidarea oamenilor, înseamnă irosire de bani publici. E nevoie de o moțiune simplă pe problematica infrastructurii de transport; poate Guvernul se va trezi și va aborda în mod responsabil măcar cazul Sibiu — Orăștie. Oricum, să faci doar câțiva kilometri de autostradă — și nici aceia bine — în aproape un mandat rămâne o rușine!„, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Autostrada Orăştie-Sibiu, ÎNCHISĂ între Sălişte şi Cunţa, timp de o lună şi jumătate