Alina Gorghiu îi cere demisia lui Ciorbea: „Îşi plăteste birurile către PSD mult mai conştiincios decât datoria la stat”

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut demisia lui Victor Ciorbea din funcţia de Avocat al Poporului, după ce acesta a contestat la Curtea Constituţională ordonanţa prin care se permite organizarea de referendum odată cu alegerile locale, la reclamaţia lui Liviu Dragnea. Gorghiu l-a acuzat că îşi "plateste birurile catre PSD".

19 mai 2016, 15:02
Alina Gorghiu îi cere demisia lui Ciorbea: „Îşi plăteste birurile către PSD mult mai conştiincios decât datoria la stat”

„PSD a cerut, Avocatul Poporului execută! Dl Victor Ciorbea a refuzat să conteste la CCR ordonanța prin care PSD a legalizat traseismul aleșilor locali sau sistemul de alegere a primarilor într-un singur tur, lucruri cerute în repetate rânduri nu doar de PNL, dar și de numeroase voci din societatea civilă.

Citeşte şi:  Victor Ciorbea, despre datoria la ANAF: Eu şi soţia mea facem eforturi deosebite pentru achitarea obligaţiilor

La comanda PSD a răspuns, însă, cu maximă celeritate. Se pare că își plătește birurile către PSD mult mai conștiincios decât datoria pe care o are la stat. Domnule Ciorbea, nu vreti să vă dați demisia și să vă ascundeți de rușine?”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Citeşte şi: Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, are datorii de peste jumătate de milion de lei la stat