Alina Gorghiu îl provoacă pe Liviu Dragnea: Intră în dialog cu mine, despre România mea

Președintele PNL, Alina Gorghiu, a lansat un apel către președintele PSD, Liviu Dragnea, de a intra într-o dezbatere, provocarea fiind lansată în timpul unui miting electoral regional organizat sâmbătă seara, în Piața Unirii din Iași.

03 dec. 2016, 20:46
Alina Gorghiu îl provoacă pe Liviu Dragnea: Intră în dialog cu mine, despre România mea

De la Iași, astăzi lansez o provocare lui Liviu Dragnea. Astăzi, de la Iași, Dragnea te provoc să intri în dialog cu mine despre România mea. Vreau să știi că România mea se vede altfel decât la tine. România mea, a liberalilor, a lui Dacian Cioloș și a cetățenilor care cred cu onestitate și în cinste se vede cu oameni fericiți, cu oameni care cred într-o țară plină de speranță. România mea nu are povară fiscală pentru antreprenori„, a spus Alina Gorghiu în discursul ținut în Piața Unirii din Iași în fața a aproximativ 3.000 de persoane venite din mai multe județe ale Moldovei pentru a lua parte la mitingul electoral regional organizat de PNL.

Liderul PNL a spus celor prezenți la manifestare că „o țară a liberalilor înseamnă decență față de contribuabili” și că „România mea nu are pensii speciale pentru parlamentari, doar la PSD”.

În țara mea, Liviu Dragnea, justiția este la fel pentru orice cetățean, nu există imunitate doar pentru cei de la PSD. În România liberală, dragii mei, cu toții avem dreptul la fericire și la speranță. Este o țară în care nu vreau să vorbesc despre condamnări, nici despre Teldrum, nici despre faptul că cineva condamnat penal are îndrăzneala să își dorească să fie prim ministrul României, dar vorbesc despre decență, despre echitate, despre onestitate și despre puterea de a-ți recunoaște greșeala atunci când ea există. Și, da, dragii mei liberali, am și greșit. Am greșit, dar știu un lucru pe care îl știți la fel de bine și voi: în 11 decembrie nu există decât două drumuri — un drum care înseamnă PNL, Dacian Cioloș și România înainte și un drum care înseamnă sărăcie, dependență față de statul clientelar al stângii și înseamnă umilință„, a mai spus Gorghiu.

Alina Gorghiu a adresat un mesaj „tuturor celor care încă mai cred în mirajul stângii”, precizând în acest sens că „iluziile nu se vând la kilogram, că speranța trebuie să ne mâne să ieșim la vot pe 11 decembrie’.

Președintele PNL a subliniat, în fața celor veniți în Piața Unirii din Iași, necesitatea modernizării României.

„Am avut noroc de cea mai frumoasă zăpadă, prima din anul acesta, care o să curețe rugina PSD din Moldova. Indiferent că sunteți din Suceava, Botoșani, Bacău, Vaslui, Vrancea sau Neamț, din Buzău sau de oriunde, noi suntem cei care vom duce România înainte. Ați văzut modele de succes ale primarilor din Ardeal, însă obligația noastră ca Partid Național Liberal este să legăm Moldova de Ardeal și să legăm toate provinciile între ele pentru că doar așa vom avea de ce să ieșim în fața electoratului în 2018 și să spunem: noi suntem cei care facem modernizarea României„, a mai spus Alina Gorghiu.