Alina Gorghiu (PNL): Suspendarea preşedintelui, introdusă forţat pe agenda politică

Purtătorul de cuvânt al PNL, Alina Gorghiu, afirmă că suspendarea preşedintelui Traian Băsescu a fost introdusă 'forţat' pe agenda politică şi susţine că PSD şi premierul Victor Ponta nu au niciun proiect concret pentru România, transmite Agerpres.

08 sept. 2014, 14:23
Alina Gorghiu (PNL): Suspendarea preşedintelui, introdusă forţat pe agenda politică

‘Tema privind suspendarea preşedintelui a fost introdusă forţat pe agenda publică întrucât Traian Băsescu este singura temă de campanie a lui Victor Ponta şi PSD, care nu au niciun alt proiect concret pentru România. Dacă Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu ar dori ca Traian Băsescu să iasă de pe scena politică, pur şi simplu nu ar mai inventa subiecte care să-l ţină în viaţă pe banii şi nervii românilor’, apreciază Alina Gorghiu într-un comunicat de presă.

În opinia sa, din declaraţia recentă a liderului PSD Ilie Sârbu ‘reiese, din păcate, foarte clar că partidul de guvernământ nu este preocupat de agenda cetăţeanului, ci doar de Traian Băsescu, pe care îl menţine artificial în viaţa politică’.

‘Traian Băsescu nu mai este o miză pentru niciun alegător, ci reprezintă o perioadă urâtă din istoria noastră, pe care românii vor s-o uite. Domnule Sârbu, vă informez că întotdeauna este vorba de cetăţeni. Ei ne votează şi pentru ei luăm decizii. Iar dacă aţi uitat cum aţi ajuns în Parlamentul României, vă reamintesc că tot aceşti cetăţeni, despre care spuneţi acum că nu contează, v-au trimis în Senat. Pentru dumneavoastră, când este vorba de cetăţeni? Doar când aveţi nevoie de votul lor?!’, arată vicepreşedintele PNL.