Alina Gorghiu: Poziţia mea e să nu contestăm legea salarizării

Senatorul de Timiş Alina Gorghiu consideră că Legea salarizării unitare este necesară, dar nu neapărat în forma propusă, ea afirmând totodată că guvernanţii ar trebui lăsaţi să adopte această lege care este o ”bombă pentru economia României”.

31 mai 2017, 13:15
Alina Gorghiu: Poziţia mea e să nu contestăm legea salarizării

Senatorul Alina Gorghiu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă care a avut loc la sediul PNL Timiş, că Legea salarizării este „pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”.

„Despre salarizarea unitară vreau să vă spun că e acum în Comisia de Muncă din Camera Deputaţilor şi sunt câteva concluzii pe care PNL le-a formulat public. Spunem din start că legea salarizării unitare e una necesară, dar nu categoric în această formă. În varianta care se preconizează a fi adoptată în Cameră e pentru unii mumă şi pentru alţii ciumă, pentru că unii beneficiază de măriri şi alţii de tăieri. Legea şi-a pierdut din principiile de bază, echitatea şi caracterul unitar. Nimeni din PSD nu dă asigurări că legea e sustenabilă. Nimeni nu spune că am putea susţine acele măriri de salarii. De la preşedintele PSD până la ultimul senator şi deputat, nimeni nu spune nimic pe această temă. Nu am văzut nicio reacţie de la ministrul Finanţelor, refuză să spună ceva pe acest subiect, a refuzat să vină în parlament”, a spus Gorghiu.