Alina Gorghiu respinge ideea schimbării lui Orban de la şefia Camerei Deputaţilor, dacă pierde preşedinţia PNL: „Doar şeful PNL se va schimba după congres”

Parlamentarul PNL, susține că doar șeful de la Partidul Național Liberal se va schimba după congresul programat pentru 25 septembrie şi pune zvonurile apărute despre o eventuală demitere a lui Orban pe seama unei lipse de ştiri pe timpul verii.

22 iul. 2021, 15:08
Alina Gorghiu respinge ideea schimbării lui Orban de la şefia Camerei Deputaţilor, dacă pierde preşedinţia PNL: „Doar şeful PNL se va schimba după congres”

Alina Gorghiu face acest comentariu după informațiile publicate de mai multe site-uri de ştiri, din care reiese faptul că Ludovic Orban va fi exclus de la Camera Deputaților dacă Florin Cîțu preia partidul.

„Eu înțeleg că e vară și nu prea sunt subiecte de rostogolit pe tv…dar chiar așa?! Normal că nu e nimic adevărat. Să stea liniștită lumea. Să nu plece pe fenta unora. Coaliția are șef la Senat, șef la Camera Deputaților, șef la Guvern. Doar șeful de la PNL se va schimba după Congres, la cum văd eu pulsul colegilor. Avem multe de făcut împreună. Iar vara trece curând”, a spus Alina Gorghiu, pe pagina ei de Facebook.

Orban, după apariția documentului care dezvăluie strategia de comunicare a lui Cîțu: ”Dacă este adevărat, trebuie să plece imediat”

Ludovic Orban spune că Florin Cîțu ar trebui să își dea demisia din funcția de premier dacă documentul apărut în spațiul public din care reiese că premierul Cîțu implică angajați ai Guvernului în campania internă din PNL este adevărat.

„Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat și mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici, în campania internă împotriva președintelui Partidului Național Liberal, trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a declarat Ludovic Orban, întrebat, marți, în județul Prahova, despre această situație, potrivit Antena 3.

Citeşte şi: PSD îl acuză pe Iohannis de complicitate în cazul numit „Cîţugate”, al documentului cu antetul guvernului prin care i se făcea campanie lui Cîţu pentru alegerile din PNL