Alina Gorghiu s-a fotografiat alături de fostul secretar american al Apărării, Donald Rumsfeld

Alina Gorghiu, copreşedinte PNL, a postat pe Facebook o serie de fotografii alături de membri ai Congresului SUA şi de fostul secretar al Apărării, Donald Rumsfeld. Ea se află în Statele Unite ale Americii, unde are mai multe întâlniri. 

04 feb. 2016, 16:53

Alina Gorghiu a anunțat, joi, că s-a întâlnit, în cadrul vizitei în Statele Unite ale Americii, cu fostul secretar al Apărării, Donald Rumsfeld, și cu Jackie Walorski, membră a Camerei Reprezentanților.

„Întâlnirea cu Donald Rumsfeld, pe care am avut-o la Washington, a fost un moment pe cât de așteptat, pe atât de interesant pentru mine. Domnia sa este o personalitate a politicii americane: de două ori Secretar al Apărării al SUA, în timpul mandatelor președinților Gerald Ford (1975-1977) și George W. Bush (2001 – 2006), ambasador al SUA la NATO și membru al Congresului Statelor Unite.

Am avut șansa de a descoperi în persoana domnului Rumsfeld un lider extrem de deschis, cu un extraordinar simț al umorului și un bun cunoscător al realităților geopolitice din spațiul țării noastre. Donald Rumsfeld este și un prieten vechi al României, aderarea țării noastre la NATO petrecându-se în timpul ultimului său mandat de Secretar al Apărării.

Discuția pe care am purtat-o mi-a întărit convingerea că parteneriatul strategic dintre România și Statele Unite are rădăcini solide, nu numai la București, ci și la Washington”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Ea s-a întâlnit şi Jackie Walorski, membră a Camerei Reprezentanților, şi cu câţiva senatori..

La această postare, Alina Gorghiu a atașat o fotografie de grup în care apar și șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, ambasadorul României în SUA, George Maior, precum și parlamentarii Ben Oni Ardelean și Iulian Dumitrescu.