Alina Gorghiu vrea ZI LIBERĂ pentru studenţi pe 12 decembrie pentru ca aceştia să poată merge la vot la parlamentare în provincie

Publicat: Vineri, 04 Noiembrie 2016 12:39 // Actualizat: Vineri, 04 Noiembrie 2016 14:14 // Sursa: romaniatv.net

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a propus, vineri, la Timişoara, ca Guvernul să acorde o zi liberă studenţilor în 12 decembrie şi gratuitate pe mijloacele de transport pentru ca aceştia să poată merge să voteze în localităţile de domiciliu.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Alina Gorghiu a spus, într-o conferinţă de presă, că în 12 decembrie studenţii ar trebui să fie liberi pentru a putea merge la vot.

"Data de 12 decembrie, este luni, după alegerile parlamentare. Cred că statul român ar trebui să acorde o zi liberă pentru studenţi. Nu ar fi o premieră nici în România, nici în alte state. Nu cred că e o miză foarte importantă. Sper că toţi vom face toate eforturile astfel încât să le garantăm oamenilor dreptul la vot şi cred că studenţii sunt o categorie care să fie capacitată la vot în acest an", a afirmat Gorghiu.

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL a mai spus că studenţii ar trebui să aibă şi gratuitate pe mijloacele de transport în acea perioadă.

"Cred că această propunere, ca studenţii să poată fi prezenţi în localităţile de domiciliu în ziua votului, poate fi dublată de gratuitate la transport în acea perioadă. Nu e o sumă care să încarce bugetul României, e un gest minim pentru a consolida democraţia din România. Nu am discutat acest subiect cu Guvernul, dar am speranţa că voi găsi disponibilitate. În SUA există practica aceea ca unele companii să dea liber angajaţilor pentru ca aceştia să poată vota", a spus Gorghiu, conform news.ro. 

ALEGERI PARLAMENTARE 2016.  Alina Gorghiu este candidatul PNL Timiş, pe prima poziţie pe lista cu candidaţii pentru Senat.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
alegeri parlamentare 2016 Alina Gorghiu luni 12 decembrie 2016 studenţi zi liberă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8397
RON
07 Jul
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H