Alina Gorghiu: Tăriceanu mi-a propus funcţii ministeriale ca să plec din PNL

Alina Gorghiu, copreşedintele PNL, îl critică din nou pe Călin Popescu Tăriceanu pentru acuzaţiile pe care i le-a adus. Liderul PNL susţine că nu are cum să le creadă cu adevărat din moment ce îi propunea funcţii ministeriale ca să părăseasca PNL-ul şi să se alăture PLR-ului.

30 mart. 2015, 07:52
Alina Gorghiu: Tăriceanu mi-a propus funcţii ministeriale ca să plec din PNL

Alina Gorghiu îl atacă dur pe preşedintele Senatului pe care îl prezintă ca fiind purtătorul de cuvânt informal al premierului Victor Ponta. 

Citeşte şi: Casa de avocatură a Alinei Gorghiu, CONTRACTE de la consilierul AVAS Alina Gorghiu

„Este normal ca dl Tăriceanu, din postura de purtător de cuvânt informal al lui Victor Ponta, să preia toate minciunile difuzate de PSD la adresa mea. E greu de conceput ca domnia sa să creadă, însă, cu adevărat, în ceea ce spune, de vreme ce anul trecut îmi propunea funcții ministeriale în schimbul plecării din PNL.

Spre deosebire de domnia sa eu nu pot fi cumpărată pentru a trăda singurul partid din care am făcut parte de la intrarea în politică, acum 13 ani deja…Şi nici nu am vreo obligaţie la PSD sau altcineva, cum pare să fie cazul altora.

Mi-aş fi dorit ca dl Tăriceanu să împrumute mai mult din demnitatea şi rafinamentul foștilor președinți PNL, in fața cărora ne aplecăm cu infinit respect la fiecare Congres”, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Tăriceanu despre votul dat în cazul lui Şova: Nimic nu stă în calea procurorilor DNA

Călin Popescu Tăriceanu a acuzat-o pe Alina Gorghiu de implicare în dosarul Şova. În plus, a acuzat PNL-ul că a preluat „cinismul lui Traian Băsescu”, desconsiderând dreptul fundamental la libertate.