Alina, iubita lui Edi, este distrusă după ce și-a înmormântat soțul și copilul, ambii înghiţiţi de apele Mureşului: „Ai plecat definitiv, iar eu am rămas tânjind după tine”

Într-o clipită, viaţa Alinei Luca a luat o turnură demnă de cele mai cumplite coşmaruri: copilul şi iubitul ei au fost înghiţiţi de apele învolburate ale Mureşului, în timpul unei plimbări cu barca ce ar fi trebuit să le lase amintiri de neuitat.

09 mai 2023, 14:16
Alina, iubita lui Edi, este distrusă după ce și-a înmormântat soțul și copilul, ambii înghiţiţi de apele Mureşului: „Ai plecat definitiv, iar eu am rămas tânjind după tine”

Alina, iubita lui Edi, trăieşte o adevărată dramă. Speră să fie un vis urât din care să se poată trezi la un moment dat, dar realitatea, din păcate, arată altfel. De când fiul şi cel care avea să-i devină soţ au pierit în apele Mureşului, tânăra îşi strigă durerea cum poate, adesea pe reţelele sociale. Compasiunea pe care oamenii cu suflet mare i-o arată o ajută, dar nu-i poate aduce înapoi la viaţă pe cei dragi.

Cei doi urmau să se căsătorească luna viitoare, în iunie.

Alina, iubita lui Edi, este distrusă după ce și-a înmormântat ele mai dragi fiinţe: „Ai plecat definitiv, iar eu am rămas tânjind după tine”

În urmă cu puţin timp, tânăra a făcut o nouă postare pe Facebook în care deplânge dispariţia şocantă a celor mai importante persoane din viaţa ei:

Aş vrea să-ţi spun cât mi-e de dor de tine, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.

Aş vrea să te ţin strâns la piept, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.

Aş vrea să vorbim, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.

Aş vrea să-ţi cer sfatul, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.

Aş vrea să-ţi cumpăr un cadou, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.

Aş avea nevoie de ajutorul tău, dar nu mă poţi ajuta, fiindcă nu eşti aici.

Aş vrea să-ţi aud glasul, să-ţi văd chipul şi să-ţi simt mirosul, dar nu pot, fiindcă nu eşti aici.

Şi nu te-ai dus undeva, nu eşti în vizită la un prieten, nu eşti în concediu sau la cumpărături.

Ai plecat definitiv într-un loc fără de întoarcere, iar eu am rămas tânjind după tine.

Şi nu pot decât să plâng, iar toate lacrimile din lume nu vă pot aduce înapoi„, a scris Alina Luca pe Facebook.

Reamintim că tragedia care a şocat o ţară întreagă s-a petrecut în seara de 30 aprilie. Eduard Buzura, alături de iubita și fiul lui, plus alte nouă persoane, s-au urcat într-o barcă de lemn care nu a apucat să se depărteze prea mult de mal. Ambarcaţiunea nu era înmatriculată, barcagiul nu avea permis, în plus, se afla sub influența alcoolului.

Alina a fost salvată din apele învolburate ale Mureșului, dar băiețelul ei, în pofida manevrelor de resuscitare, nu a putut fi salvat. Trupul lui Eduard a fost recuperat din ape abia cinci zile mai târziu.