Alina Laufer, mărturisiri despre problemele de sănătate ale gemenilor: „A suferit mult, a fost intubat, a urlat încontinuu”

Alina Laufer a făcut în sfârșit dezvăluiri despre cum a decurs nașterea prematură a gemenilor și despre problemele de sănătate ale unuia dintre copii.

24 sept. 2021, 13:52
Alina Laufer, mărturisiri despre problemele de sănătate ale gemenilor: „A suferit mult, a fost intubat, a urlat încontinuu”

Alina Laufer

a născut prematur în februarie, doi gemeni, un băiat și o fetiță, pe care i-a numit Davina și Nathaniel.

Cei doi copilași s-au născut la doar șapte luni și din această cauză unul dintre micuți a întâmpinat mari probleme de sănătate în primele luni de viață. Este cvorba de Nathaniel care a suferit mai mult și a trebuit să fie chiar intubat câteva luni, după cum povestește chiar mama lui.

„Despre Nathaniel nu pot spune că e problematic, el a suferit mai mult în spital. A fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul, a urlat încontinuu patru luni. A început să zâmbească foarte târziu față de sora lui. Pe el l-am alintat mai mult, a fost provocarea noastră. În spital i-am promis că dacă se face bine și vine acasă o să îl răsfăț oricât de mult. Nu mi-a fost greu cu gemenii nici măcar în momentele în care el urla și avea probleme. Copiii aceștia sunt binecuvântarea vieții noastre. Karina și Davina sunt cele mai cuminți, Nathaniel e mai problematic”, a continuat prezentatoarea de la Kanal D.

Alina Laufer: „Sunt sănătoși, au recuperat în greutate”

Alina Laufer

a menționat că până la urmă Nathaniel s-a recuperat și ambii gemeni sunt sănătoși, iar în privința botezului, vedeta a declarat că va organiza un eveniment pentru a păstra tradiția românească.

„Davina și Nathaniel sunt sănătoși, au recuperat în greutate. Mănâncă diversificat de o săptămână și mănâncă bine. Încă nu m-am gândit la petrecere și nici nu o să mă gândesc până nu trece pericolul COVID-ului. Urmează și ziua Karinei, ar trebui să organizăm ceva drăguț, dar o serbăm în cadru restrâns, cu două prietene. Nu le-am făcut botezul pentru că la noi (n.red. – la evrei) nu se face. Mă întreba și Karina dacă le tăiem moțul sau le rupem turta, încă nu am hotărât detalii. Sigur vom organiza ceva. E o tradiție românească pe care o putem păstra și noi”, a declarat Alina Laufer pentru potrivit Libertatea.

 


loading...