Alina Măgureanu a DEZVĂLUIT cine l-a lichidat pe Codruţ Marta Video

Fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Marta, este dat dispărut de patru ani de zile, iar cele mai recente dezvăluiri indică faptul că acesta a fost "lichidat". Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, vine să confirme ipoteza unei crime. Alina Măgureanu a dat declaraţii amănunţite în faţa procurorilor DNA în care subliniază că fostul şef al lui Sorin Blejnar ar fi fost lichidat şi apoi îngropat.

14 mart. 2016, 15:07
Alina Măgureanu a DEZVĂLUIT cine l-a lichidat pe Codruţ Marta Video

Fosta noră a primului şef al SRI de după 1990, Alina Măgureanu, a dezvăluit în faţa procurorilor DNA că Dragoş Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorât pe fostul şef de cabinet a lui Blejnar, Codruţ Marta.

„Am luat parte la o discuţie, la o masă. La acea masă intre invitatii specificati in denunt erau si Dobrescu şi Elan si eu am crezut ca este vorba de o glumă şi că vorbesc cum vorbesc baieţii să i-o facem lu ala…să-l lichidăm”, transmite RomâniaTV.

Atmosfera de la masă a fost tensionată datorită acestor discuţii, mai ales din momentul în care Dobrescu Dragoş a declarat că Marta Codruţ trebuie să fie lichidat şi a precizat că urmează să îngroape cadavrul într-o pădure, precizând textual: “Băi, ăsta acum se joacă cu noi? I-am dat mână liberă şi el acum se apucă să ciripească? Gata, Codruţ trebuie să dispară! şi ştiu şi pădurea unde să-l îngropăm”, a declarat Alina Măgureanu în faţa anchetatorilor DNA.

La câteva zile după această petrecere, soţul meu Măgureanu Marian a venit acasă extrem de şocat şi mi-a declarat că Dobrescu Dragoş şi Schwartzenberg Elan sunt extrem de periculoşi, că ştie că l-au lichidat deja pe Marta Codruţ si că l-au îngropat într-o pădure. După alte câteva zile s-a anunţat oficial în presă dispariţia lui Marta Codrut.

De ce a dispărut Marta din peisaj

„Am aflat că Schwartzenberg Elan, împreună cu Dobrescu Dragoş erau şi ei implicaţi în respectiva fraudă. De asemenea, s-a discutat în clar că numitul Marta Codruţ, în acel moment director de cabinet al lui Blejnar Sorin, ştia deja prea multe detalii şi despre alte afaceri ale celor doi, şi că o sumă de 10 milioane de Euro nu le putea fi restituită deoarece numai Marta Codruţ cunoştea detaliile despre banca şi contul în care se află”, a subliniat Alina Măgureanu în denunţul de la DNA.

Elan şi Dobrescu aveau protecţie la cel mai înalt nivel

Se discuta deschis despre protectia pe care Elan Schwartzenberg şi Dragoş Dobrescu o primeau in afacerile lor din partea lui Blejnar Sorin, Comanita Victor, din partea lui Tica Horatiu, sotul Adelei, sefa de cabinet a presedintelui Romaniei, Traian Basescu, si din partea lui Moldoveanu Daniel, consilier prezidential si coordonatorul Centrului National de Informatii, structura din cadrul Presedintiei Romaniei care se ocupa cu coordonarea tuturor serviciilor secrete din Romania.

Cei doi, Dobrescu Dragos si Schwartzenberg Elan, discutau deschis despre faptul ca, in schimbul acestei protectii de la cel mai inalt nivel pentru afacerile lor ilegale, ofereau in mod constant sume mari de bani, inclusiv au contribuit la finantarea ilegala a campaniei electorale a lui Basescu Traian in cadrul alegerilor prezidentiale din 2009.

Imi aduc aminte cum, in anul 2009, la diverse petreceri la care participam alaturi de ei impreuna cu sotul meu, Magureanu Marian, cei doi vorbeau frecvent despre colectarea de bani si de la alte persoane pentru campania prezindentiala a lui Basescu Traian, sumele la care se refereau fiind de ordinul milioanelor de Euro.


loading...
Partenerii noștri