Alina Petre vrea să se căsătorească din nou: „Sunt la o vârstă înaintată, fac 47 de ani”

Alina Petre vrea să se căsătorească din nou. Chiar dacă nu a avut succes în relații până acum, una dintre ele fiind distrusă de violența fostului iubit, blondina este pregătită să iubească din nou și vrea să ajungă iar în fața altarului.

05 oct. 2022, 23:06
Alina Petre vrea să se căsătorească din nou: „Sunt la o vârstă înaintată, fac 47 de ani”
Alina Petre vrea să se căsătorească din nou

Alina Petre vrea să se căsătorească din nou. Chiar dacă suferit decepţii în dragoste, blondina crede în continuare că poate să-și găsească un partener potrivit cu care să se căsătorească. Oficializarea relației este foarte importantă pentru ea şi speră să se întâmple curând.

Citeşte şi: Alina Petre, fosta soție a lui Măgureanu jr.: Sunt sfâşiată de durere. Ne-am cerut iertare unul altuia

Alina Petre vrea să se căsătorească din nou

Eu cred în căsătorie. Căsătoria este asumarea, din punct de vedere legal și religios, a unei relații stabile, este dorința de a petrece cu un om cât mai mult timp, este perspectiva acelui om în viitorul tău.

Dacă nu îți dorești o căsătorie cu un om, înseamnă că nu îl vezi în viitorul tău. Eu încă mai cred în această instituție. Voi face pasul când va veni momentul (…) când voi avea certitudinea că omul cu care voi face acest pas – pentru că sunt și la o vârstă înaintată, fac 47 de ani – (…) responsabilitatea este alta.”, a spus Alina Petre, la Antena Stars.

Alina Petre a fost agresată de fostul iubit

Alina a povestit că fostul partener o urmărea peste tot și că reacționa ca o persoană obsedată. Mai mult decât atât,  aceasta a adăugat că fiica sa a aflat de la televizor agresiunea la care a fost supusă.

Am primit un telefon din partea lui, ulterior m-a sunat să mergem să schimbăm ceva la un magazin din zona Băneasa, pentru că mai aveam de încheiat niște lucruri socoteli, aveam o oglindă în mașină ce trebuia să o schimb cu alta.

M-am dus și l-am luat ca a zis că mergem împreună să schimbăm acest obiect. De acolo a început totul, a început să mă agreseze verbal, mi-a dat cu pumnul în mână, m-a tras de păr în parcare, a avut un limbaj foarte vulgar și pentru agenții de pază. (…) Am fost amenințată și cu cuțitul.

La o petrecere a venit după mine, a stat în parcare, a dat cu pumnii în mașină. Am ajuns in niște situații pe care nu le-aș dori nimănui, pentru alte persoane poate e ceva flatant, eu nu mă simt în siguranță, nu m-am simțit în siguranță, mă uitam în scara blocului să vad dacă e sau nu.

Nu a acceptat despărțirea, mi-a spus că relația se termină când vrea el. Fiica mea nu a știut niciodată, fiica mea stă separat de mine, nici mama mea, nici fiica mea n-a știut, am ales să vin să vorbesc, am făcut-o cu acordul fiicei mele, e vina mea că am acceptat prea mult și că nu m-am dus de prima dată la poliție că sa stopez această violență”, a spus Alina Petre la Antena Stars.