Alina Puşcaş a ţinut post negru timp de trei zile. N-a mâncat nimic şi a băut doar apă! Cum se simte acum

Alina Pușcaș s-a confruntat în ultima perioadă cu problemele de sănătate, care au provocat schimbări în corpul ei, inclusiv acumularea de kilograme în plus. Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva!” a decis să ţină post negru, pentru a-şi echilbra organismul.

24 ian. 2023, 08:19
Alina Puşcaş a ţinut post negru timp de trei zile. N-a mâncat nimic şi a băut doar apă! Cum se simte acum
Alina Puşcaş a ţinut post negru timp de trei zile. N-a mâncat nimic şi a băut doar apă! Cum se simte acum

Alina Puşcaş a ţinut post negru timp de trei zile. Vedeta n-a mâncat nimic şi a băut doar apă timp de trei zile, după alte patru în care a ținut post intermitent (interval mare între mese). Asta deoarece în decembrie a ajuns la spital, pe perfuzii. După două săptămâni, a revenit acasă și a trecut printr-o perioadă de recuperare, dar tratamentul cu antibiotic pe care a trebuit să-l urmeze a avut și urmări nedorite asupra organismului ei.

Citeşte şi: Alina Pușcaș, de urgență la spital. Ce diagnostic a primit vedeta: „Nu am știut că există așa ceva, se pare că sunt rare cazurile”

Alina Puşcaş a luat o decizie radicală şi a adoptat postul intermitent, la care apelează tot mai multe vedete. Astfel, timp de patru zile, a trecut la postul intermitent 20:4 (20 de ore fără mâncare, patru ore în care se poate mânca), apoi a ales o provocare și mai mare, trei zile doar cu apă!

Citeşte şi: Dieta Alinei Pușcaș face furori printre internauți. Cum a reușit vedeta să slăbească șase kilograme în doar nouă zile

„Este a treia zi de fasting doar cu apă. Trebuie să recunosc că pentru mine este o mega realizare, pentru că până acum nu am încercat nici măcar o dată să nu mănânc o zi. Ăsta a fost targetul meu, cele trei zile recomandate de specialiștii în fasting”, a spus Alina Pușcaș pe InstaStories. Acest regim a scăpat-o de câteva probleme majore pe care le avea în urma tratamentului urmat: i-a dispărut inflamația din zona toracelui, i s-a schimbat tenul în bine și i-a scăzut tensiunea arterială. Vedeta are în plan să alterneze două tipuri de post intermitent de acum încolo și să revină la varianta doar cu apă peste câteva luni.